ONLINEKURSER

englekort kursus orakelkort

Onlinekursus

Lær at bruge engle-og orakelkort

– og få kærlig vejledning 

Onlinekurset er både til dig, der er nybegynder og ikke helt ved, hvordan du bruger engle- og orakelkort. Det henvender sig også til dig, der ønsker at blive mere fortrolig med at bruge dine kort og som ønsker tips og ideer til at bruge kortene på flere måder.

Kurset hjælper dig med at finde din vej til, hvordan du let kan bruge engle- og orakelkort i din hverdag. Det er både sjovere og lettere end du tror.

Kurset indeholder de elementer, der skal til, så du får en grundig indføring i at bruge engle- og orakelkort, så du efterfølgende trygt og selvsikkert kan bruge dine kort. Du lærer både de grundlæggende principper og forskellige måder, som du kan bruge dine engle- og orakelkort på.

Kurset består af 6 lektioner, som du får adgang til med det samme efter købet. Kurset består både af skriftligt materiale, øvelser, videoer samt pdf filer, som du kan downloade. Der er konkrete og lavpraktiske øvelser og du får mulighed for at lære at indvie og rense dit kortsæt, etiske retningslinjer, viden om energihygiejne og en guidet øvelse til at rense dig selv.

Derudover lærer du at forbinde dig med kortene og lave forskellige oplæg med dine engle- og orakelkort, så du bliver fortrolig med at bruge  dem og med at udvikle din intuition. Jo mere du øver og træner, des mere erfaren bliver du til at bruge dine kort og til at styrke og lytte til din intuition.

Ved at bruge engle – og orakelkort kan du få kærlig vejledning og hjælp til at styrke kontakten til dig selv og din intuition, så du lettere kan mærke, hvad der er det rigtige for dig. Engle- og orakelkort forbinder dig med din egen indre visdom, du får større kontakt med dig selv, kortene kan hjælpe til dig til at leve mere bevidst, hvor du kan handle mere selvkærligt, så du kan få større overskud i din dagligdag.

 

Pris:

Din investering i at blive fortrolig med at bruge engle-og orakelkort samt styrke din intution er  400 kr. 

Du kan købe kurset enten ved at overføre 400 kr. til mobilepay 307073 og skrive din mailadresse i kommetarfeltet eller  ved at kontakte mig på 26205359 / mail til kontakt@gitteabrahamsen.dk. Du vil efter betaling modtage en mail med log-in oplysninger mv. 

 

 

Dette får du med ved køb af onlinekurset:

Du kan  komme med i en lukket facebookgruppe, hvor du kan sparre og øve med andre. Derudover kommer der ekstra viden, øvelser, oplæg og lives, hvor du kan blive introduceret til forskellige engle-og orakelkort.