HVEM ER JEG

Jeg møder dig dér, hvor du er, og har i mine behandlinger fokus på støtte dig i at finde ind til den du er, så du kan stå stærkere i dig selv, og derfra leve dit  liv bevidst i balance med overskud og glæde, uanset hvilke udfordringer du møder i dagligdagen.”

Jeg har et ønske om at hjælpe andre med at stå stærkere og mere sikkert i sig selv uden begrænsninger og selvkritik. Jeg har selv mærket, hvor stor en forskel, det gjorde for mig, da jeg bevidst slap behovet for at passe ind og gøre mig selv mindre og i stedet bare være mig selv. 

Jeg er eksamineret afspændingsmassør fra Kursuscentret Kilden, Valby og er certificeret NADA udøver fra NADA skolen Danmark, Reiki Master samt Certificeret Engleguide. Derudover har jeg taget overbygningen på Engleskolen Danmark, som bl.a indeholder karmisk healing og lysaktivering med engle, traumehealing og afdødekontakt.  Herudover har jeg taget en del andre spændende kurser, såsom KST 1, babymassage, coaching mv., hvis indhold jeg også bruger i mine behandlinger og forløb.

Tidligere er jeg uddannet inden for forretningslivet og  efterfølgende som socialrådgiver, hvor jeg har haft mit virke i 14 år i  kommunalt regi. 

Jeg bor sammen med min familie i Vinde og det er på privatadressen, jeg driver min klinik.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale på telefonnummer 26205359.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Gitte

healing karmisk healing http://gitteabrahamsen.dk

 

 

 

 

engleguide