HVEM ER JEG

Jeg møder dig dér, hvor du er, og har i mine behandlinger fokus på støtte dig i at finde ind til den du er, så du kan stå stærkere i dig selv, og derfra leve dit  liv bevidst i balance med overskud og glæde, uanset hvilke udfordringer du møder i dagligdagen.”

Jeg har et ønske om at hjælpe andre med at stå stærkere og mere sikkert i sig selv uden begrænsninger og selvkritik. Jeg har selv mærket, hvor stor en forskel, det gjorde for mig, da jeg bevidst slap behovet for at passe ind og gøre mig selv mindre og i stedet bare være mig selv. 

I 2022 blev jeg uddannet og certificeret Thetahealer fra Heart Academy ved Helle Brinch. Endvidere er jeg  eksamineret afspændingsmassør fra Kursuscentret Kilden, Valby og er certificeret NADA udøver fra NADA skolen Danmark, Reiki Master samt Certificeret Engleguide. Derudover har jeg taget overbygningen på Engleskolen Danmark, som bl.a indeholder karmisk healing og lysaktivering med engle, traumehealing og afdødekontakt.  

Herudover har jeg taget en del andre spændende kurser, såsom KST 1, babymassage, coaching, “Samtale med børn”  mv., hvis indhold jeg også bruger i mine behandlinger og forløb.

Tidligere er jeg uddannet inden for forretningslivet og  efterfølgende som socialrådgiver, hvor jeg har haft mit virke i 14 år i  kommunalt regi. 

Jeg bor sammen med min familie i Vinde, her er klinikken og klinikbutikken midlertidig flyttet tilbage på Petravej 40, 7800 Skive. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan mine behandlinger kan hjælpe dig, så er du  er  meget velkommen til at ringe til mig på telefonnummer: 26205359 eller skrive en mail på: kontakt@gitteabrahamsen.dk

Derudover kan du mærke stemningen og se mere til det, jeg laver via min facebookside https://www.facebook.com/www.gitteabrahamsen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Gitte

healing karmisk healing http://gitteabrahamsen.dk

 

.