HVEM ER JEG

 

Jeg møder dig dér, hvor du er, og har i mine behandlinger fokus på støtte dig i at finde ind til den du er, så du kan stå stærkere i dig selv, og derfra leve dit  liv bevidst i balance med overskud og glæde, uanset hvilke udfordringer du møder i dagligdagen.”

Jeg har et ønske om at hjælpe andre med at stå stærkere og mere sikkert i sig selv uden begrænsninger og selvkritik. Jeg har selv mærket, hvor stor en forskel, det gjorde for mig, da jeg bevidst slap behovet for at passe ind og i stedet bare være mig selv. 

 

I gennem de sidste 20 år, har jeg taget forskellige kurser og uddannelser, både som en del af min personlige udvikling for at lære mig selv bedre at kende, men også for at være del af fællesskaber og dygtiggøre mig inden for mine interesseområder.

Jeg er  uddannet og certificeret Thetahealer fra Heart Academy ved Helle Brinch. Endvidere er jeg  eksamineret afspændingsmassør fra Kursuscentret Kilden, Valby og er indviet til Reiki Master samt Certificeret Engleguide. Derudover har jeg taget overbygningen på Engleskolen Danmark, som bl.a indeholder karmisk healing og lysaktivering med engle, traumehealing og afdødekontakt.  Jg er også certificeret NADA udøver fra NADA skolen Danmark.

Herudover har jeg taget en del andre spændende kurser, såsom KST 1, babymassage, coaching, “Samtale med børn”  mv., hvis indhold jeg også bruger i mine behandlinger og forløb.

Tidligere er jeg uddannet inden for forretningslivet og  efterfølgende som socialrådgiver, hvor jeg har haft mit virke i 14 år i  kommunalt regi. 

Jeg bor sammen med min familie på på Petravej 40, Vinde, 7800 Skive,  hvor jeg også har min klinik og klinikbutik. 

Du kan se mere til det, som jeg tilbyder via min facebookside https://www.facebook.com/www.gitteabrahamsen.dk

Jeg kan kontaktes på 26205359 eller via mail til kontakt@gitteabrahamsen.dk, hvis du ønsker at booke et event/foredrag eller gerne vide mere om, hvordan mine sessioner kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Gitte

 

 

.