KOMMENDE FOREDAG OG ARRANGEMENTER

HEALERUDDANNELSE I SKIVE

 

Englehealeruddannelse

– bliv healer og stå bevidst stærkt i dig selv!

 
På uddannelsen vil der være fokus på englehealing, men du vil også lære andre healingsformer, så du kan skabe din egen healingspraksis. Foruden en uddannelse, kan du også forvente et personligt udviklingsforløb, hvor du lærer dig selv dybere at kende og kan komme hjem i din egen essens. 
 

Uddannelsen starter op den 20. og 21. januar. 

 ENERGIKURSUS – DU SKABER SELV DIN HVERDAG 

 

Der starter et nyt forløb op i 2024.

 
 

 

 

 

Foredrag om engle-og orakelkort

Den 11. december kl. 18.30-21.30 holder jeg et foredrag om engle og orakelkort i Soul Studio Morsø, hvor du kan komme med til en hyggelig energifyldt aften om engle- og orakelkort, hvor du får ideer til, hvordan du kan bruge kortene til at højne din energi og udvikle dig sammen med dem.

Vi starter med en kort guidet healingsmeditationsøvelse, hvor du får renset og afbalanceret din energi. Øvelsen kan du også integrere i din daglige energibevidsthed, så du får lettere ved at mærke dig selv og passe på din energi.

 

Der er mulighed for at prøve forskellige engle-og orakelkortsæt og trække personlige budskaber til dig selv og stille spørgsmål i løbet af aftenen.

Tilmelding til Diana Andersen, Soul Studio Mørsø. 

 

 

Foredrag om energi og energibevidsthed

Er du bevist om din energi?

Kender du det med, at du går ind i et rum og kan mærke stemningen? 

Bliver du drænet eller påvirket af andres energier?  

Så kom med til en hyggelig aften og foredrag, hvor du kan få større bevidsthed om energi, dine sanser og hvordan du kan bruge din energi til at skabe den hverdag, som du ønsker dig. 

Vi starter med en kort guidet healings meditationsøvelse, hvor du får renset og afbalanceret din energi. 

Øvelsen kan du også integrere i din daglige energibevidsthed, så du får lettere ved at mærke dig selv og passe på din energi, så du har mere overskud til det, som du synes er sjovt.  

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i løbet af aftenen. 

 

  • Foredraget er afholdt på Skive Bibliotel. nye datoer følger!

WORKSHOP HOS DIG

 

Vil du gerne have en hyggelig workshop sammen med nogle veninder, hvor I fordyber jer i spirituelle emner. Det kan være jeres egen spiritualitet, træning af jeres intuitive evner, krystaller eller en workshop med med engleenergier, guidede øvelser og healingsmeditation, hvor du kan træne dine intuitive sanser.

Workshoppen kan tilrettelægges konkret efter jeres ønsker og behov. 

Du kan se frem til en workshop med god energi, roligt nærvær, og hvor du bliver mere bevidst om dine sanser, spirituelle evner .

 

 

 

 

 

  Lær at bruge engle- og orakelkort og få kærlig daglig vejledning.

Vil du gerne lære at bruge engle-og orakelkort sammen med nogle venner  hjemme hos dig selv? Så kan du invitere nogle venner til en hyggestund, hvor jeg kommer hjem til dig og afholder workshoppen.

Vil du gerne lære at bruge engle og orakelkort, så du kan bruge kortene bevidst i din hverdag, så du kan højne din energi og få kærlige budskaber til at arbejde med dig selv og dine intuitive evner.

Er du nysgerrig på, hvordan det med englekort egentlig fungerer eller har du allerede et kortsæt, men manglende viden og kendskab afholder dig fra at bruge dit kortsæt? Så kan du være vært for en hyggelig workshop sammen med dine veninder, hvor du kan arbejde med og fordybe dig i et sæt engle – og orakelkort og lære at bruge dem til at få kærlige budskaber og vejledning. 

 

 På workshoppen får du en grundig indføring i at bruge engle- og orakelkort, så du efterfølgende trygt og selvsikkert kan bruge dine kort. Du lærer både de grundlæggende principper og forskellige måder, som du kan bruge dine engle- og orakelkort på.

 

Du lærer:

  • at indvie og rense dit kortsæt

  • etiske retningslinjer

  • forskellige måder at trække kort på

 

Derudover får du:

  • Et sæt orakelkort ( værdi 239 kr.), som bruges på workshoppen.

  • Viden om energihygiejne og en guidet øvelse til at rense dig selv.

  • Øvelse i at træne din intuition.

  • Mulighed for at øve, træne og få sparring.

  • En workshop med god og tryg stemning.

 

Vi starter med en guidet meditation,hvor du lærer at rense og passe på din energi. Efter workshoppen har du den fornødne viden og de redskaber, du har brug for, så du kan bruge dine englekort til at få kærlig vejledning og som hjælp til at udvikle din intuition og nå dine mål.

Workshoppen kan også kombineres med f.eks. NADA, healing eller et oplæg om at være SANSESTÆRK, om hvordan man kan passe på sig selv.

Workshoppen kan laves konkret efter dine ønsker og behov.

Hvis du vil vide mere eller ønsker at bestille en workshop, er du velkommen til at kontakte mig på 26205359, via pb eller på kontakt@gitteabrahamsen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

 

1:1 ENGLE- OG ORAKELKORTWORKSHOP

Du har mulighed for at lære at bruge engle-og orakelkort på en 1:1 session. 1:1 sessionen koster 750 kr. inkl. et sæt englekort til en værdi af 239 kr.

Sessionen kan bookes under tidsbestilling.