ENGLE OG ENGLEKORT

Engle

Engle er Guds budbringere, i den forstand, at Gud er den guddommelige universelle energi, som består af betingelsesløs kærlighedsenergi. Engle er ikke bundet op på en bestemt trosretning, selvom engle er en del af de fleste religioner.
Englene er universelle metafysiske væsner af ren kærlighedsenergi og kan være alle steder på en gang, uden begrænsninger i tid og rum. Englene er her altid for dig og er her for at hjælpe og guide dig gennem livet. 
Engle er rent åndelige væsner uden fysisk form. De har både maskulin og feminin energi, men nogle engle er overvejende mere maskuline eller feminine. De kan vise sig for dig i menneskelige skikkelser, så du lettere kan forholde dig til dem. Nogle ser englene i traditionel skikkelse med vinger og andre ser dem skikkelser af lys eller som kugler af energi. Englene viser sig for dig på en måde, som du forstår og som giver mening for dig.
Du bruger dine intuitive sanser (klarsyn, klarhørelse, klarviden og klarfølelse) til at have englekontakt. Jo mere du træner dine sanser, des stærkere bliver de og du får lettere ved at have englekontakt, kommunikere med engle og opdage engletegn.
Englene kan ikke hjælpe dig, før du giver dem lov til det, da de er underlagt den spirituelle lov om den frie vilje. Englekontakt foregår via dit hjerte og din intuition. Det vigtigste er, at du vælger at stole på dig selv og din intuition samt have tillid til det, du mærker, fornemmer og oplever. Frygt og tvivl blokerer for englekontakten, for når du er bange, så har du lukket dit sind.
Engle kommunikerer kun med kærlighed og opmuntring. Englekontakten kan styrke dig i at opdage dine ressourcer, power og mod, så du kan træde endnu mere frem som den du er. Dette er begrundet i, at når du har englekontakt og styrker kontakten til dine intuitive sanser, så får du også større kontakt til din sjæl og dit højere selv.
Når du beder englene om hjælp, så er det vigtigt, at du beder en bekræftende bøn (tak, fordi I hjælper mig med xx), så du ikke beder om det, du ikke ønsker dig. Husk at give dig tid til at lytte efter englenes svar ved meditation eller ved at være nærværende stille.
Englene kommunikerer bl.a. med dig gennem budskaber, som du hører i dine tanker, sange, tilfældige meningsfulde møder eller dialoger du overhører.
Når du inviterer englene ind i dit liv, vil du opleve, at de ofte sender dig tegn. Det kan være tegn på, at de er hos dig, tegn der guider din vej eller tegn på, at du er på din rette vej.
 Du kan bede om at få et engletegn på, om du f.eks. er på rette vej. Du skal hæve din vibration f.eks. ved at tænke taknemmelighedstanker og omhylde dig i et gyldent lys. Sig en bøn ” Tak engle for xx. Tak for I vejleder mig gennem min intuition og engletegn”. Hold herefter øje med tegnene. Englene kan give os engletegn på mange måder. Engletegn kommer i forskellige former og kan også vise sig ved synkronicitet og timing. Engletegn kan f.eks. vise sig som:
  • Fjer og dun på tilfældige steder
  • Prikkende fornemmelse i nakken eller over skuldrene
  • Du hører sange eller snak, hvor du kan mærke ordene er til dig
  • Du modtager tegn fra naturen f.eks. fugle, sommerfugle, sol og regn, skyer der former sig
  • Gentagende talkombinationer
  • Meningsfuldt møde med tilfældige personer
  • Farver og lys

Engle- og orakelkort

 

Englekort og orakelkort er en direkte bro til englene og en let måde at komme i kontakt med englenes energier, både som kærlig daglig vejledning og større oplæg, som du kan arbejde videre med, men også en måde, hvor du kan blive mere bevidst om din egen energi og dine sanser.
Engle- og orakelkort kan give dig daglige kærlige budskaber, og er en skøn måde at starte dagen med, så du allerede fra morgenstunden kan få en god stemning.
Engle- og orakelkortene kan også bruges som svar på dine spørgsmål, til situationer eller problemstillinger, hvor du har brug for et højere perspektiv for at løse udfordringerne eller få større bevidsthed.

 

 

Workshop med engle- og orakelkort

 

Jeg afholder forskellige workshops med engle og orakelkort, hvor du har mulighed for at få en grundig indføring i at bruge engle – og orakelkort, så du efterfølgende trygt kan bruge dine kort derhjemme. Det er også muligt at komme med til workshops, hvor vi fordyber os i et enkelt kortsæt og større oplæg.
Hvis du og nogle venner ønsker at afholde en hyggelig energifyldt eftermiddag/aften med spirituelle emner, engle-og orakelkort, guidede healingsmeditationer mv., så kommer jeg gerne ud til jer.
Du kan kontakte mig på 26265359 eller kontakt@gitteabrahamsen.dk, hvis du vil vide mere.