HEALERUDDANNELSE I SKIVE

Healeruddannelse

– bliv healer og stå bevidst stærkt i dig selv!

 

Du kan forvente mere end blot en healeruddannelse, men også et forløb, der hjælper dig i din personlige udviklingsproces, hvor du lærer dig selv og dine intuitive evner bedre at kende og du får større sjælskontakt. Der arbejdes bevidst med din vibration, så du får lettere ved at manifestere det, som du ønsker dig. 

Gennem undervisning, meditation og guidede øvelser samt udveksling af healing kan du udvikle dine sanser og evner til at have endnu større englekontakt, og lære, hvordan du bevidst kan bruge de forskellige energier og udvikle din englehealerpraksis.

Der vil være en grundig indføring i healing og energiarbejde, hvor du også lærer at være energibevidst. Du får fyldt din værktøjskasse op med en bred og dybdegående englekontakt, hvor du samtidigt også får flere healingsmetoder at trække på. Du vil også få kendskab til at arbejde med kvantehealing og skaberkraften.

Du vil komme til at arbejde med 12 hovedchakraer foruden andre essientielle punkter. Du får viden, guidede øvelser og træning, så du kan lære hvert chakras funktioner og energi at kende .

Uddannelsen er både for dig, der ønsker at arbejde med healing professionelt efterfølgende  og for dig der ønsker en personlig udvikling, hvor du lærer dig selv bedre at kende og stå bevidst ved dig selv i din essens.

Healeruddannelsen afsluttes med en opgave og diplomoverrækkelse. Der vil være også  små øvelser til dit personlige udviklingsforløb, som du anbefales at arbejde med derhjemme mellem modulerne. 

 

Healeruddannelsen indeholder bl.a.:

 
  • 8 moduler a 2 x 6 timer. 
  • 3 individuelle samtaler/behandlinger i forløbet a 2 timer ( som også kan foregå online om aftenen)
  • Undervisningsmateriale/kompedium samt litteraturliste til anbefalet selvstudie
  • Et sæt englekort, som skal bruges under uddannelsen
  • Guidede mediationer og øvelser ( er i en lukket facebookgruppe), som kan styrke dine intuitive sanser og din englekontakt. Du får adgang til gruppen allerede ved tilmeldingen.
  • Medlemsskab i en lukket facebookgruppe for deltagerne på englehealeruddannelsen, hvor du kan stille spørgsmål og deltagerne kan sparre med hinanden. mv. 
  • Træning med øvekaniner  og hjemmearbejde mellem modulerne 
  • The/kaffe og snacks

 

 

Indhold på healeruddannelsen:

 

På hvert modul kan du se frem til teoretisk viden, guidede øvelser, træning af dine intuitive sanser og kanalisering, udveksling af healing samt energibevidsthed. 

Du kan se frem til et personligt udviklingsforløb, hvor du samtidig med din uddannelse kan forvente en personlig udvikling, hvor du kommer til at stå bevidst stærkere i dig selv.

 

Modul 1: Englehealing

Grundlæggende englekursus med teoretisk viden, kanaliserede øvelser, og træning. I denne weekend er der fokus på engle, engle kontakt, dine oplevelser med engle og dig som kanal for englehealingen.

Øvelser med englekort og hvordan de kan bruges til healing.

Energibevidsthed og øvelser med engleenergi.

Din healingspraksis, praksisreflekterende , etik. forberedelse 

 

Modul 2: Ckakrahealing med engle og opstegne mestre

Chakrahealing med fokus på de 7 primære chakraer. Med afsæt i teoretisk viden, kanaliserede guidede øvelser lærer du hvert chakras energi og funktion at kende og bygger videre på din englehealingspraksis fra 1 modul. 

Engle- og opstegne mestre  og healing med fokus på 6 nyere chakraer og  energipunkter. 

 

Modul 3: Energibevidsthed, intuitiv healing og fjernhealing.

Dine psykiske sanser/clairvoyante evner.

Energibevidsthed og træning af dine sanser. Aflæsning af energifelter, intuitive læsninger. 

Intuitiv healing og lysarbejde.

Portaler og fjernhealing.

 

Modul 4: Englehealing af det indre barn, powerøvelser og husrens

Healingsmetoder  til healing  af det indre barn med ærkeengle og opstegne mestre samt universelle energier.

Energiøvelser og metoder til at tage din power tilbage og slippe gamle uhensigtsmæssige bånd 

Husrens med engle og opstegne mestre samt metode med energiredskaber.

 

Modul 5: Traumehealing, hjertehealing med engle og opstegne mestre.

Healingsværktøjskassen skal fyldes op med andre healingsmetoder

Fokus på Traume- og hjertehealingsmetoder med engle og opstegne mestre..

Healing med skaberkraften og kvantehealing.

 

Modul 6: Karmisk healing

Karmisk healing med ærkeengle, opstegne mestre og andre lysvæsner.

Kanalisering af det karmiske felt og fokus på karmisk healing

Teroretisk viden om karma, ærkeengle og opstegnemestre samt violette flamme, øvelser og træning samt healingsmetode til karmisk healing.

 

Modul 7: Dig i fokus

Kanalisering,  bevidstheds – og energiøvelser, 

Farvehealing – kanalisering af universelle energier.

Energiarbejde, afdødekontakt og lysarbejde.

 

Skriftlig hjemmeopgave

 

Modul 8: Din udvikling og praksis som healer

Opfølgning på healing, kanalisering,  energiarbejde  – din udvikling og praksis som healer er i fokus.

Søndag: Praksis eksamen og diplomoverrækkelse. 

 

 

obs. der kan forekomme ændring af rækkefølge af indholdet af moduler.

 

 

Datoer for healeruddannelsen:

20. og 21. januar

24. og 25. februar

16. og 17. marts

20. og 21. april

18. og 19, maj

8. og 9. juni

10. og 11. august

28. og 29. september

Alle dage er fra kl. 10-16.

 

Deltagere:

Der oprettes et hold med 4 til max. 10 deltagere, så der er plads til individuelle sparring i forbindelse med din uddannelse og udvikling.

Du tilmelder dig på mail til kontakt@gitteabrahamsen eller på 26205359.

 

UDDANNELSEN I 2024 ER ALLEREDE I FULD GANG. DU KAN KOMME MED PÅ HOLDET I 2025. DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG OG RESERVERE DIN PLADS PÅ HOLDET I 2025. DE FØRSTE PLADSER ER OPTAGET.

 

Krav:

Der afholdes en afklaringssamtale forud optagelsen på englehealeruddannelsen, hvor der også forventningsafstemmes. Afklaringssamtalen afholdes naturligvis uden beregning. Selvom der også er tale om et personlig udviklingsforløb, så er uddannelsen er ikke et terapiforløb.

 

Pris:

19500 kr. for hele forløbet. Depositum er 1900 kr, som betales ved tilmelding og refunderes ikke ved et evt. afbud til uddannelsen.

Tilmeldingen er gældende, når du har indbetalt depositum til regnr. 7670 kontonr. 0003158032.  og du har modtaget bekræftelse. 

Der kan aftales afdragsordning med 2200kr./ mdr.  i forbindelse med hvert modul.   Du er også velkommen til at betale hele beløbet samlet.  

Du er velkommen til at kontakte mig på 26205359, hvis du har spørgsmål til Healingsuddannelsen. 

"Tusind tak for en SKØN SKØN weekend. Du er super dygtig, både som underviser, inspiration og en fantastisk menneskekender. Kommer gerne igen ..
Tidligere deltager på Englekurser
Jeg fik helt klart indfriet mine ønsker til kurset ( …udvide min healing- gøre min healing til min egen. og ikke mindst få løftet min spirituelle energi.) Jeg fik styrket min tilgang til healing og mod på at heale på min egen måde samt et godt kendskab til de 4 store ærkeengle. TAK.”
Tidligere deltager på Englekurser
“Tusind tak fordi du deler din viden og unikke tilgang til englene og universet med mig (os). Din formidling rummer af respekt og kærlighed og det giver du videre med største selvfølgelighed. Jeg fik lov til at mærke energier, prøve hvordan/hvor powerfuldt det kan være på egen krop. Det var magisk og meget særligt/forunderligt. Jeg har fået en større forståelse og tillid til det jeg fornemmer.
Tidligere deltager på Englekurser