MIN BUTIK “ENGLE OG KRYSTALLER” I SKIVE

Den fysiske klinikbutik er i øjeblikket på Petravej 40, 7800 Skive.

 

Du kan stadig komme og se de forskellige smukke armbånd, det store udvalg af lommesten, krystaller og råsten, bøger, se og prøve de forskellige engle-og orakelkort, prøve og dufte æteriske olier mv- Indtil videre kan du aftale dit besøg i klinikbutikken på 26205359.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 26205359 for at aftale et tidspunkt der passer dig. Det er også muligt at komme på besøg aften og weekend.

Jeg sender også gerne med gls fra 49 kr. til pakkeshop. Det  er også muligt at samle en kurve til forsendelse eller afhentning med afregning den førstkommende første.  Du kan bestille på facebook, via messenger eller kontakt på 26205359.

 På min facebookside kan du se flere opslag med produkter, beskrivelser af krystaller,  tilbud mv. 

Du finder min side her:

https://www.facebook.com/www.gitteabrahamsen.dk 

KRYSTALLER, MINERALER,  LOMMESTEN MV.

Der er et stort udvalg af lommesten, krystaller både rå – og poleret samt Engle mv. i butikken.  Aktuelt er der ca. 55 forskellige slags i lommestørrelse foruden et udvalg af råsten, spidser/tårne, engle, æg mv.

 

stort udvalg af lommesten

Smukke armbånd i forskellige krystaller

I klinikbutikken er der også  et stort og smukt udvalg af armbånd fra Risvig Jewelry med smukke sten og krystaller. Armbåndene er danskdesignet og håndlavet i Danmark, derfor er ikke to armbånd ens. 

Du kan både finde Risvig Jewelrys normale sortiment i butikken, foruden nogle smukke armbånd som kun findes i mit sortiment. Du finder bl.a. de smukke armbånd:

SANSESTÆRK – stå trygt og sikkert i dig selv med selvkærlige og bevidste handlinger.

Det er et skønt smukt armbånd og energiredskab til dig, som mærker og bliver drænet af andres energier og som har brug for at passe på din energi.

Armbåndet er i 6 mm sten og koster 349 kr.

SELVKÆRLIGHED

Armbåndet står for selvværd, selvkærlighed, selvtillid, selvaccept, tryghed, styrke, jordforbindelse, velvære, harmoni og balance. Det er selvrensende og beskytter dig fra negative energier. Armbåndet er i 6 mm sten og koster 349 kr.

krystal armbånd
englekort Ametyst Grotte og ametyst klynger i Skive

ENGLE- OG ORAKELKORT

 
Der er altid et udvalg af forskellige engle- og orakelkort på dansk, som du kan se og prøve . Derudover er der også Tarotkort og Louise Hays kort med positive bekræftelser, som du kan se i  klinikbutikken. 
Jeg bestræber mig på at have de nyeste engle og orakelkortsæt på dansk hjemme – selvom de ikke er vist nedenunder,
 

Nedenstående er et lille udvalg af de mange forskellige kort, som jeg kan have på hylden. Hvis jeg mod forventning ikke har et af kortsættene hjemme, så kan jeg oftest få dem hjem i løbet af et par dage. 

chakra, æteriske refugium, orakelkort portaler energihealing

Lysets portal aktivering orakelkort

Kyle Gray har skabt endnu et fantastisk energiredsskab i form af dette orakelkortsæt. Meget anbefalelsesværdig kortsæt.

Kortsættet fungerer som en stjerneport, der forbinder dig med universets uendelige intelligens. Hvert kort er en energetisk  bro til chakraer, skytsengle og æteriske refugiums såsom den violette flamme, akasha arkivet mv. 

Kortene er et kraftfuld redskab, der er en genspejling af den information, intelligens og visdom, som allerede er nedfældet i din sjæl.

Antal kort: 44. Antal sider i guidebogen: 176. 

Pris: 269 kr. 

Kyle Gray orakelkort englekort

Lysets vogtere orakelkort

Kyle Gray har med ‘Lysets Vogtere’ orakelkort-sættet skabt et kortsæt med 45 kort, som er helt ideelt til mennesker, der ønsker at udvikle deres intuition og få øvelse i at lytte til deres indre stemme.
Det fantastisk smukke kortsæt fungerer som en bro mellem Himmel og Jord – mellem det spirituelle og den fysiske verden. I den medfølgende guidebog på 125 sider på dansk lærer du at udføre orakelkort-læsninger for dig selv og andre, og du får værdifuld inspiration til hvordan du bedst beder om vejledning. Bogen giver dig også en uddybning af de kraftfulde budskaber fra hvert enkelt kort, som kan hjælpe dig til fordybelse og retning i dit liv.
Antal kort: 45. Antal sider i guidebog: 125

Pris: 239 kr.

Din Engleguide orakelkort

Din Engleguide venter på dig! Når dit hjerte søger transformation og når din sjæl søger sandhed, så kan dine engles visdom og deres uendelige støtte lede dig på rette vej. Hensigten bag de smukke orakelkort er også at aktivere din intuition.

Det smukke kortsæt er Kyle Grays nyeste  orakelkortsæt Engleguide, der indeholder 44 smukke kort indsigtsfulde og støttende englekort. Guidebogen har 120 siders uddybnin og forklarer bl.a. hvordan du skla tune dig ind på kortene og lave kortoplæg.

Pris 239 kr.

engle og orakelkort http://gitteabrahamsen.dk

Stjernesjæl orakelkort

Dette kortsæt er skabt til sjæle, som har en længsel efter det mystiske og det, der gemmer sig under overfladen. En længsel efter at komme hjem – uden måske helt at vide hvor det er. En stjernesjæl er en ‘gammel’ sjæl – en, hvis sjæl har oplevet andre steder end Jorden.  Alle kortene i Stjernesjæl Orakelkortsættet hjælper dig til at lukke op for din sjæls gaver, forbinde dig til din sjæle-mission, afdække din stjerne-oprindelse og til at huske hvem du kom her for at være.

Antal kort: 53
Antal sider i guidebog: 138
Pris: 289 kr.

 

englekort fe orakelkort

Feernes Orakelkort

De smukke Orakelkort fra Karen Kay vil hjælpe dig med at få kontakt til feerne og deres ældgamle visdom. De er magiske væsener, som er vogtere og beskyttere af alt i naturen. Kortene tilbyder løsninger og inspiration til hverdagens spørgsmål og dilemmaer. Deres smukke billedverden kombineret med indsigtsfuld fe-visdom vil inspirere og opmuntre dig. Skønheden og morskaben i feernes land ligger i, at der ikke er nogen regler. Det giver en ekstra følelse af lystighed og frihed, når man arbejder med kortene. Vær forberedt på at tænke ud af boksen og gøre dig parat til at udforske feernes verden, hvor drømme skabes og alt er muligt.
Antal kort: 44. Antal sider i guidebog: 126

Pris: 239 kr.

 

Smukke engle til ophæng

 

Angel of light – udsolgt pt.

Flot engel til ophæng, som skaber glæde og en skøn stemning. Englen er ca 11 cm høje ca 6 cm bred.

Pris: 65 kr.

Angel of mosaic – udsolgt pt.

Flot engel til ophæng, som skaber glæde og en skøn stemning. Englen er ca 11 cm høje ca 9 cm bred.

Pris: 65 kr.

 

PRIMAVERA Aromaterapi

Det tyske firma Primavera er verdens førende producent af æteriske olier. Så godt som alle olier er fra vildtvoksende eller fra økologiske planter, heraf er mange oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet. Primavera anvender de mest skånsomme udvindingsmetoder og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet.

PRIMAVERAS kvalitetsgaranti:  Bio: betyder økologisk på tysk og det kendetegner produkter fremstillet af råvarer, som er kontrolleret økologisk dyrkede. Haren med den beskyttende hånd: er logoet for den internationale producentforening mod dyreforsøg i kosmetik mv.

 

PRIMAVERA ROLL-ON

Selvom du er på farten behøver du ikke undvære de fantastiske virkninger af æteriske olier.Du kan anvende de praktiske Primavera aroma- Roll-ons direkte på huden  og give dig selv små duftpauser i din daglig dag. Roll-on påføres let på halsen,nakken, panden, tindingerne eller håndleddet.

ro angst utryghed bange glæde overskud

Roll-on Dragemod – aromaterapi til børn

kan også bruges af voksne!

 

Påsmøres håndled, nakke eller tinding. Små børn har brug for hjælp fra en voksen, større børn kan bruge den selv.

Duft: Træagtig, varm og sød.

Giver jordforbindelse og vitalitet.

Denne roll-on styrker dit barns selvværd og giver mod ved små og store udfordringer. Børn er stærke og kan ofte mere end de selv tror.  Ved at lytte til dem, tale med dem og styrke deres selvtillid hjælper vi som forældre dem med at vokse. Men nogle gange er ord ikke nok .Nogle gange er skrænten for stejl, springet i vandet er for langt eller klatretræet i skoven er for højt. Her giver denne roll-on “dragemod”, så barnet tør lade sig udfordre og overvinder sin angst for nyt. 

Duften af mandarin og cedertræ støtter både børn og forældre i at vove sig ud i noget nyt. Ceder – opmuntrer, giver styrke og sikkerhed. Mandarin – løfter humøret, virker afslappende og giver ro og optimisme. Kardemomme – er god hvis man føles sig overvældet og udmattet. Hjælper med at overvinde sig selv.

Indhold: 10 ml. Pris 89 kr.

børn indlæring aromaterapo hukommelse

Leichter lernen –aromaterapi til børn

kan også bruges af voksne!

 
Denne duft ” lær lettere” fremmer koncentrationen, motivere og hjælper med at tænke mere tydeligt. Den lemon friske sammensætning af de 100 % rene naturlige æteriske olier blev udviklet til brug for nutidens skole, læring og professionelle liv. Med sin motiverende, koncentrationsfremmende duft er det den perfekte følgesvend, når du arbejder og lærer ved skrivebordet.

Prof. Dietrich Wabner fra München Tekniske Universitet bruger rene naturlige essentielle olier for at understøtte koncentrationsevnen og for at lære. Lugt absorberes i det limbiske system i hjernen, hvor også følelser og minder er lagret

Duft: frisk, frugtagtig, klar duft.

Indhold 10 ml. Pris 89 kr.

primavera ro glæde overskud

Stressfri

Denne beroligende duft er din pålidelige hjælp i stressede hverdagssituationer. Lavendelduften fra Stress-frei Aroma Roll-on bringer indre fred og sindsro tilbage. Hurtigt og enkelt.

Indhold: 10 ml. Pris: 89 Kr.

Good mood

En skøn duft, der giver en motiverende følelse af livsglæde og lethed. De solmættede eksotiske frugtagtige dufte af appelsin, lime og citron løfter humøret og gør dig glad, så du kan sætte et smil på dit ansigt hver dag.

Indhold: 10 ml. Pris: 89 kr.

Økologiske rumsprays

Med de 100 % naturlige og økologiske dufte skaber du øjeblikkelig den ønskede stemning i hjemmet. Baseret på rene æteriske olier virker den øjeblikkeligt til at styrke din livskvalitet og trivsel.

De rene økologiske æteriske olier i Primaveras rumsprays er opløst i alkohol og er en fantastisk let måde at nyde duftenes velgørende virkning. To-tre pust ud i luften er nok.

Primaveras økologiske AirSprays er enkle at anvende. De giver en forfriskende duftoplevelse og skaber et behageligt indeklima. AirSprays har mange anvendelsesmuligheder. der findes blandinger til hjemmet, til badet, til soveværelset, på rejsen,  arbejdspladsen, klinikken eller hotelværelset.

angst urolig belastningsreaktioner

Rumspray til børn  – Beskyt mig – kids 

-Kan også bruges af voksne!

 

Hjælper ængstelige børn. En følelse af velduftende sikkerhed fra 100 % rene æteriske olier. Den søde blomsteragtige duft føles godt og fordriver fantasifulde og bekymrende tanker. Duften giver dit barn en følelse af sikkerhed, af at være beskyttet og passet på og hjælper dem med at overvinde deres frygt og nervøsitet. Rumsprayen “Beskyt Mig” er en god ven i anspændte situationer, når ordene ikke når helt ind. Verden kan være et skræmmende sted for små børn, især i en bestemt alder – og med denne spray kan I sammen skabe et ritual, der kan hjælpe dit barn.

Bruges af den voksne i barnets rum – spray ud i rummet, under sengen (monstrene forsvinder), i hjørnerne eller i skabet.

Duften er sød og varm, blomsteragtig og virker afspændende og harmoniserende. Bringer glæde.

Indhold :  Appelsin – spreder godt humør, opmuntrer og giver sindsro. Mimosa – hjælper mod angst og nervøsitet, har en afslappende virkning og styrker selvtilliden. Copaiba harpiks – den søde og varme duft beroliger og har en afbalancerende virkning.

Indhold: 50 ml.  Pris:109 kr.

jordforbindelse æterisk olie primavera

Swiss Pine Forest

Den skønne duft forankrer dig i en stabil jordforbindelse og giver styrke, klarhed og tillid. Duften af Cembrafyr bringer skoven ind i dit hjem.

Forfriskende varm  træagtig duft.

Indhold: 50 ml. Pris 109 kr.

 

 

 

 

 

renser luft, energi, æterisk olie

Space Clearing 

Duften af ædelgran, Rhodondendron og Enebær renser og frigør luften for negative tanker, følelser og energi. Befriende, krydret og frisk duft.

Indhold: 50 ml. Pris: 109 kr.

 

 

 

 

 

 

Æteriske olier

Primavera Sov sødt – Kids (Träum süss)

  • Til badet

En blanding af æteriske olier, der vil hjælpe dit barn til en god søvn.

Virkning : Afslappende og afspændende

Denne duft skaber en stemning der understøtter en god nats søvn. Det er især vigtigt for børn med en god søvn, så de kan bearbejde de mange indtryk de oplever i dagens løb.  Efter et bad med den ideelle temperatur (35-38 grader) og derefter denne afslappende duft – er et godt aftenritual skabt.

Den blide duft fra lavendel giver ro og afslapning.

Bensoin Siam- er god mod rastløshed og indre uro. Dufter varm og sød og er afslappende

Ho-blade bruges til søvnforstyrrelser, giver ro og jordforbindelse og kan give ro på urolige tanker.

Indhold: 5 ml. 89 kr.

Krystaller og lommesten

Der er et udvalg på over 50 lommesten i klinikbutikken. Nedenstående er der en lille beskrivelse af få forskellige. 

Rosakvarts

er en rigtig hjertekrystal. Den symboliserer kærlighed, ro og harmoni, tryghed og  tilgivelse. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og til dig selv. Den fremmer harmoni og balance mellem krop og sind. Den virker beroligende. Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Denne svagt lyserøde kvarts krystal forbindes med at tiltrække, heale og vedligeholde romantisk kærlighed. Rosakvarts arbejder især med hjertechakraet.  Det er en rigtig hjertesten, som også beskytter mod negativitet.

 

 

Sodalit

 forbindes med kommunikation og er god ved ubalancer i halsen. Den vil stimulere dig til at overvinde din frygt for at udtrykke dine følelser, ligesom den hjælper dig til at sige til og fra. Den Hjælper dig med at overskride grænser og med at give slip på frygten Den blå Sodalit skaber ro, orden, mod og overblik og støtter dig i at udtrykke dine ønsker og tanker og træffe de rigtige valg. Sodalitten arbejder især med hals- og kronechakraet.

 

Ametyst

arbejder med pineal- og kronechakraet. Den renser negative energier og kan hjælpe i forhold til søvnvanskeligheder .Den beroliger og renser sindet og giver klarhed ved svære beslutninger. Amatysten forbindes med selvtillid og visdom, spiritualitet, intuition, manifestation, klarsyn. vil få det meget bedre, når du viser dine sande følelser, selv hvis andre ikke forstår dem. Ametyst kan forstærke din positive energi og selvtillid.

 

Snefnug Obsidian

arbejder med rodchakraet og kronechakraet. Snefnug obsidian giver meget jordforbindelse og er en beskyttende sten, som kan fjerne alle negative energier fra rum eller personer, også ens egne følelser, såsom vrede, jalousi, grådighed, vrede. Den forbindes med forløsning og er en giv-slip-sten.  Snefnug obsidian er med til at bringe følelser til overfladen og undersøge skadelige tankemønstre. Afbalancerer og krop og sind. Den afhjælper gamle karmiske mønstre, fremmer følelsen af ro og indre centrering som giver en meget dyb meditativ tilstand.

 

Tigerøje

 arbejder med rod- og solarplexus chakraerne. Derudover siges den at integrere kronechakra med rodchakraet og derfor styrker jordforbindelsen. Giver skarpsindighed, koncentration, mod, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den er også god at bruge, hvis du bekymrer dig. Den vil give dig styrke til at komme videre og i at handle efter dine inderste idealer. Dette vil give dig kampgejsten, hvis du står på en skillevej i livet, eller har mistet fokus.

 

Bjergkrystal

forstærker energien omkring den. Den hjælper med at fjerne negativitet og opløse blokeringer. Bjergkrystallen arbejder med kronechakraet og kan bruges til alle chakra, hvor den forstærker energierne. Bjergkrystallen forbindes også med intuitive evner, fokus, visdom og indsigt. Bjergkrystallen kan også bruges til at styrke din spirituelle udvikling. Giver klarhed og åbner for det gode og positive

 

ADVENTS OG JULEKALENDER 2024

Du kan allerede nu forudbestille en pakkekalender, så du kan skabe glæde med en pakkekalender med 24 indpakkede gaver .

 

 

Du kan vælge en pakkekalender med forskellige krystaller både i lommestørrelse, større sten, råsten og en større råsten til den 24. december, hvor der medfølger en beskrivelse af dagens sten og tilhørende mantra (positiv bekræftelse), som du kan bruge, så ofte du føler for det eller en spirituel pakkekalender, hvor der udover krystaller og lommesten også kan være æteriske olier, røgelse, kort og andre overraskelser.

Pris: 550 kr. (Indholdet har en værdi af min. 700 kr.)

Hvis du køber en pakkekalender inden den 25. oktober medfølger en gave til 1. advent (værdi min. 50 kr.)

Kalenderen kan allerede nu forudbestilles i klinikken eller på 26205359.

 

Der kan også laves en personlig advents- eller julekalender efter ønske, behov og pris.

.