MIN BUTIK “ENGLE OG KRYSTALLER” I SKIVE

Den fysiske butik er beliggende Thinggade 12, 7800 Skive.

Som udgangspunkt er der åbent fredage 13-16 og lørdage 10-13 samt ad hoc tider i løbet af ugen. Dog kan der være enkelte dage, hvor der er lukket grundet kursusaktiviteter mv. Du kan se de konkrete åbningstider på min facebookside Gitte Olesen Abrahamsen – healing og kropsterapi, hvor der hver uge står de pågældende åbningstider for ugen. Du er velkommen til at kontakte mig på 26205359 for at aftale et tidspunkt der passer dig, såfremt du ikke kan i de angivne åbningstider. 

 

 

KRYSTALLER, MINERALER,  LOMMESTEN MV.

Der er et stort udvalg af lommesten, krystaller både rå – og poleret samt Engle mv. i butikken.  Aktuelt er der ca. 80 forskellige slags i lommestørrelse foruden et udvalg af råsten, flammer, æg mv.

Derudover er der smukke armbånd, der er designet og håndlavet i Danmark.

 

JULEKALENDER

Forkæl og skab glæde med en pakkekalender med 24 indpakkede gaver med forskellige krystaller i lommestørrelse, råsten og et par større overraskelser.

Pris: 500 kr.

Kalenderen kan allerede forudbestilles i butikken eller på 26205359.

ENGLE- OG ORAKELKORT

Kyle Gray orakelkort englekort

Lysets vogtere orakelkort

Kyle Gray har med ‘Lysets Vogtere’ orakelkort-sættet skabt et kortsæt med 45 kort, som er helt ideelt til mennesker, der ønsker at udvikle deres intuition og få øvelse i at lytte til deres indre stemme.
Det fantastisk smukke kortsæt fungerer som en bro mellem Himmel og Jord – mellem det spirituelle og den fysiske verden. I den medfølgende guidebog på 125 sider på dansk lærer du at udføre orakelkort-læsninger for dig selv og andre, og du får værdifuld inspiration til hvordan du bedst beder om vejledning. Bogen giver dig også en uddybning af de kraftfulde budskaber fra hvert enkelt kort, som kan hjælpe dig til fordybelse og retning i dit liv.
Antal kort: 45. Antal sider i guidebog: 125

Pris: 239 kr.

Din Engleguide orakelkort

Din Engleguide venter på dig! Når dit hjerte søger transformation og når din sjæl søger sandhed, så kan dine engles visdom og deres uendelige støtte lede dig på rette vej. Hensigten bag de smukke orakelkort er også at aktivere din intuition.

Det smukke kortsæt er Kyle Grays nyeste  orakelkortsæt Engleguide, der indeholder 44 smukke kort indsigtsfulde og støttende englekort. Guidebogen har 120 siders uddybnin og forklarer bl.a. hvordan du skla tune dig ind på kortene og lave kortoplæg.

Pris 239 kr.

orakelkort og englekort

Daglig vejledning fra dine Engle orakelkort

Med dette kortsæt kan du hver dag opleve dine skytsengles stadige og kærlige nærvær. Dine engle giver dig perfekte svar på dine spørgsmål og hjælper dig med at sætte positive mål, med at opleve helhed og med at manifestere, hvad du virkelig ønsker. Og du behøver ingen forudsætninger. Den danske guidebog hjælper dig godt igang. 

Englekortsættet er velegnet for både begyndere og de, der er fortrolige med at arbejde med visdomskort. Hvert kort har et pragtfuldt billede af en engel og et budskab til dig eller et svar på dit spørgsmål. Den danske guidebog giver den uddybende betydning for hvert kort op og vejleder dig samtidig skridt for skridt i, hvordan du giver en englekortlæsning til dig selv eller andre .
Antal kort: 44. Antal sider i guidebog: 124.

Pris: 239 kr.

englekort orakelkort

Krystalengle orakelkort

Krystalklare beskeder fra krystaller og engle!  Engle og krystaller er gaver fra Gud til at hjælpe os med at leve et lykkeligere og sundere liv. Engle er kraftfulde budbringere af Guds rene, kærlige energi, og krystaller er smukke forstærkere af energi. Så når du kombinerer krystaller og engle, forstørrer de den Guddommelige kærlighed – til glæde for os alle! Med Krystalengle Orakelkort giver Doreen Virtue dig kærlig energi og positive beskeder fra 44 krystaller og engle. Den medfølgende guidebog viser dig, hvordan du laver præcise læsninger, og den tilbyder ekstra forklaringer for hvert kort, så du får en dybere indsigt og forståelse. Antal kort: 44. Antal sider i guidebog: 116.

Pris: 239kr.

 

engle og orakelkort http://gitteabrahamsen.dk

Stjernesjæl orakelkort

Dette kortsæt er skabt til sjæle, som har en længsel efter det mystiske og det, der gemmer sig under overfladen. En længsel efter at komme hjem – uden måske helt at vide hvor det er. En stjernesjæl er en ‘gammel’ sjæl – en, hvis sjæl har oplevet andre steder end Jorden.  Alle kortene i Stjernesjæl Orakelkortsættet hjælper dig til at lukke op for din sjæls gaver, forbinde dig til din sjæle-mission, afdække din stjerne-oprindelse og til at huske hvem du kom her for at være.

Antal kort: 53
Antal sider i guidebog: 138
Pris: 289 kr.

 

englekort fe orakelkort

Feernes Orakelkort

De smukke Orakelkort fra Karen Kay vil hjælpe dig med at få kontakt til feerne og deres ældgamle visdom. De er magiske væsener, som er vogtere og beskyttere af alt i naturen. Kortene tilbyder løsninger og inspiration til hverdagens spørgsmål og dilemmaer. Deres smukke billedverden kombineret med indsigtsfuld fe-visdom vil inspirere og opmuntre dig. Skønheden og morskaben i feernes land ligger i, at der ikke er nogen regler. Det giver en ekstra følelse af lystighed og frihed, når man arbejder med kortene. Vær forberedt på at tænke ud af boksen og gøre dig parat til at udforske feernes verden, hvor drømme skabes og alt er muligt.
Antal kort: 44. Antal sider i guidebog: 126

Pris: 239 kr.

 

Smukke engle til ophæng

 

Angel of light

Flot engel til ophæng, som skaber glæde og en skøn stemning. Englen er ca 11 cm høje ca 6 cm bred.

Pris: 65 kr. 👼🏻

Angel of mosaic

Flot engel til ophæng, som skaber glæde og en skøn stemning. Englen er ca 11 cm høje ca 9 cm bred.

Pris: 65 kr. 👼🏻

 

PRIMAVERA Aromaterapi

Det tyske firma Primavera er verdens førende producent af æteriske olier. Så godt som alle olier er fra vildtvoksende eller fra økologiske planter, heraf er mange oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet. Primavera anvender de mest skånsomme udvindingsmetoder og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet.

PRIMAVERAS kvalitetsgaranti:  Bio: betyder økologisk på tysk og det kendetegner produkter fremstillet af råvarer, som er kontrolleret økologisk dyrkede. Haren med den beskyttende hånd: er logoet for den internationale producentforening mod dyreforsøg i kosmetik mv.

 

PRIMAVERA ROLL-ON

Selvom du er på farten behøver du ikke undvære de fantastiske virkninger af æteriske olier.Du kan anvende de praktiske Primavera aroma- Roll-ons direkte på huden  og give dig selv små duftpauser i din daglig dag. Roll-on påføres let på halsen,nakken, panden, tindingerne eller håndleddet.

ro angst utryghed bange glæde overskud

Roll-on Dragemod – aromaterapi til børn

kan også bruges af voksne!

 

Påsmøres håndled, nakke eller tinding. Små børn har brug for hjælp fra en voksen, større børn kan bruge den selv.

Duft: Træagtig, varm og sød.

Giver jordforbindelse og vitalitet.

Denne roll-on styrker dit barns selvværd og giver mod ved små og store udfordringer. Børn er stærke og kan ofte mere end de selv tror.  Ved at lytte til dem, tale med dem og styrke deres selvtillid hjælper vi som forældre dem med at vokse. Men nogle gange er ord ikke nok .Nogle gange er skrænten for stejl, springet i vandet er for langt eller klatretræet i skoven er for højt. Her giver denne roll-on “dragemod”, så barnet tør lade sig udfordre og overvinder sin angst for nyt. 

Duften af mandarin og cedertræ støtter både børn og forældre i at vove sig ud i noget nyt. Ceder – opmuntrer, giver styrke og sikkerhed. Mandarin – løfter humøret, virker afslappende og giver ro og optimisme. Kardemomme – er god hvis man føles sig overvældet og udmattet. Hjælper med at overvinde sig selv.

Indhold: 10 ml. Pris 89 kr.

børn indlæring aromaterapo hukommelse

Leichter lernen –aromaterapi til børn

kan også bruges af voksne!

 
Denne duft ” lær lettere” fremmer koncentrationen, motivere og hjælper med at tænke mere tydeligt. Den lemon friske sammensætning af de 100 % rene naturlige æteriske olier blev udviklet til brug for nutidens skole, læring og professionelle liv. Med sin motiverende, koncentrationsfremmende duft er det den perfekte følgesvend, når du arbejder og lærer ved skrivebordet.

Prof. Dietrich Wabner fra München Tekniske Universitet bruger rene naturlige essentielle olier for at understøtte koncentrationsevnen og for at lære. Lugt absorberes i det limbiske system i hjernen, hvor også følelser og minder er lagret

Duft: frisk, frugtagtig, klar duft.

Indhold 10 ml. Pris 89 kr.

primavera ro glæde overskud

Stressfri

Denne beroligende duft er din pålidelige hjælp i stressede hverdagssituationer. Lavendelduften fra Stress-frei Aroma Roll-on bringer indre fred og sindsro tilbage. Hurtigt og enkelt.

Indhold: 10 ml. Pris: 89 Kr.

Good mood

En skøn duft, der giver en motiverende følelse af livsglæde og lethed. De solmættede eksotiske frugtagtige dufte af appelsin, lime og citron løfter humøret og gør dig glad, så du kan sætte et smil på dit ansigt hver dag.

Indhold: 10 ml. Pris: 89 kr.

Energy boost

Når du føler mangel på energi, hjælper de æteriske olier fra Douglasgran, Ædelgran og grapefrugt med at få forfriskende energi og ny styrke til dagens udfordringer.

Indhold: 10 ml. Pris 89 kr.

Økologiske rumsprays

Med de 100 % naturlige og økologiske dufte skaber du øjeblikkelig den ønskede stemning i hjemmet. Baseret på rene æteriske olier virker den øjeblikkeligt til at styrke din livskvalitet og trivsel.

De rene økologiske æteriske olier i Primaveras rumsprays er opløst i alkohol og er en fantastisk let måde at nyde duftenes velgørende virkning. To-tre pust ud i luften er nok.

Primaveras økologiske AirSprays er enkle at anvende. De giver en forfriskende duftoplevelse og skaber et behageligt indeklima. AirSprays har mange anvendelsesmuligheder. der findes blandinger til hjemmet, til badet, til soveværelset, på rejsen,  arbejdspladsen, klinikken eller hotelværelset.

Leichter lernen

Fokusering bliver let! Læring bliver lettere – motiverer arbejdet – giver klar tænkning. Denne duft ” lær lettere” fremmer koncentrationen, motivere og hjælper med at tænke mere tydeligt. Den lemon – friske sammensætning af de 100 % rene naturlige æteriske olier blev udviklet til brug for nutidens skole, læring og professionelle liv. Med sin motiverende, koncentrationsfremmende duft er det den perfekte følgesvend, når du arbejder og lærer ved skrivebordet.

Prof. Dietrich Wabner fra München Tekniske Universitet bruger rene naturlige essentielle olier for at understøtte koncentrationsevnen og for at lære. Lugt absorberes i det limbiske system i hjernen, hvor også følelser og minder er lagret

Duft: frisk, frugtagtig, klar duft.

Økologisk AirSpray – en støvregn af lettere læring.

Indhold: 30 ml. 69 kr.

angst urolig belastningsreaktioner

Rumspray til børn  – Beskyt mig – kids 

-Kan også bruges af voksne!

 

Hjælper ængstelige børn. En følelse af velduftende sikkerhed fra 100 % rene æteriske olier. Den søde blomsteragtige duft føles godt og fordriver fantasifulde og bekymrende tanker. Duften giver dit barn en følelse af sikkerhed, af at være beskyttet og passet på og hjælper dem med at overvinde deres frygt og nervøsitet. Rumsprayen “Beskyt Mig” er en god ven i anspændte situationer, når ordene ikke når helt ind. Verden kan være et skræmmende sted for små børn, især i en bestemt alder – og med denne spray kan I sammen skabe et ritual, der kan hjælpe dit barn.

Bruges af den voksne i barnets rum – spray ud i rummet, under sengen (monstrene forsvinder), i hjørnerne eller i skabet.

Duften er sød og varm, blomsteragtig og virker afspændende og harmoniserende. Bringer glæde.

Indhold :  Appelsin – spreder godt humør, opmuntrer og giver sindsro. Mimosa – hjælper mod angst og nervøsitet, har en afslappende virkning og styrker selvtilliden. Copaiba harpiks – den søde og varme duft beroliger og har en afbalancerende virkning.

Indhold: 50 ml.  Pris:109 kr.

jordforbindelse æterisk olie primavera

Swiss Pine Forest

Den skønne duft forankrer dig i en stabil jordforbindelse og giver styrke, klarhed og tillid. Duften af Cembrafyr bringer skoven ind i dit hjem.

Forfriskende varm  træagtig duft.

Indhold: 50 ml. Pris 109 kr.

 

 

 

 

 

renser luft, energi, æterisk olie

Space Clearing 

Duften af ædelgran, Rhodondendron og Enebær renser og frigør luften for negative tanker, følelser og energi. Befriende, krydret og frisk duft.

Indhold: 50 ml. Pris: 109 kr.

 

 

 

 

 

 

Økologisk ansigtsmaske-spray

20 ml. i en praktisk to-go sprayflaske til 59 kr.

De økologiske æteriske olier har disse positive virkninger:

Spearmint: forfrisker og hjælper til lettere åndedræt.

Appelsin: løfter humøret

Lavandel: Balancerer og beroligende

Troldhassel-hydrolat: vitaliserer og skaber klarhed.

Anvendelse: Ryst flasken, spray et eller to pust på ydersiden af stof- ansigtsmaske og vent 2-3 min, så alkoholen kan fordampe helt. Anvend så ansigtsmasken som normalt.

Kan anvendes til børn fra 12 år og opefter. Duften bliver i masken i op til 4 timer. Man vænner sig til duften efter nogle minutter, og bemærker den måske ikke så meget efter da, men de positive egenskaber fra de æteriske olier varer i op til 4 timer.

Sprayen efterlader ikke mærker på ansigtsmasken og indholdet vaskes helt ud af masken ved den almindelig tøjvask, som man alligevel ville give masken
Det er vigtigt at man lader alkoholen helt fordampe inden man tager masken på.
Hvad indholdet i sprayen IKKE gør:
De æteriske olier beskytter IKKE imod Covid-19.
De reducerer IKKE antallet af bakterier og vira, og de virker ikke disinficerende.
Og de forøger ikke maskens beskyttende virkning.

Æteriske olier

Primavera Sov sødt – Kids (Träum süss)

  • Til badet

En blanding af æteriske olier, der vil hjælpe dit barn til en god søvn.

Virkning : Afslappende og afspændende

Denne duft skaber en stemning der understøtter en god nats søvn. Det er især vigtigt for børn med en god søvn, så de kan bearbejde de mange indtryk de oplever i dagens løb.  Efter et bad med den ideelle temperatur (35-38 grader) og derefter denne afslappende duft – er et godt aftenritual skabt.

Den blide duft fra lavendel giver ro og afslapning.

Bensoin Siam- er god mod rastløshed og indre uro. Dufter varm og sød og er afslappende

Ho-blade bruges til søvnforstyrrelser, giver ro og jordforbindelse og kan give ro på urolige tanker.

Indhold: 5 ml. 89 kr.

Krystaller og lommesten

Rosakvarts

er en rigtig hjertekrystal. Den symboliserer kærlighed, ro og harmoni, tryghed og  tilgivelse. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og til dig selv. Den fremmer harmoni og balance mellem krop og sind. Den virker beroligende. Rosakvarts er kendt som kærligheds stenen. Den fremmer kærligheden omkring og i dig. Denne svagt lyserøde kvarts krystal forbindes med at tiltrække, heale og vedligeholde romantisk kærlighed. Rosakvarts arbejder især med hjertechakraet.  Det er en rigtig hjertesten, som også beskytter mod negativitet.

Pris: 20 kr.

 

Sodalit

 forbindes med kommunikation og er god ved ubalancer i halsen. Den vil stimulere dig til at overvinde din frygt for at udtrykke dine følelser, ligesom den hjælper dig til at sige til og fra. Den Hjælper dig med at overskride grænser og med at give slip på frygten Den blå Sodalit skaber ro, orden, mod og overblik og støtter dig i at udtrykke dine ønsker og tanker og træffe de rigtige valg. Sodalitten arbejder især med hals- og kronechakraet.

 

Ametyst

arbejder med pineal- og kronechakraet. Den renser negative energier og kan hjælpe i forhold til søvnvanskeligheder .Den beroliger og renser sindet og giver klarhed ved svære beslutninger. Amatysten forbindes med selvtillid og visdom, spiritualitet, intuition, manifestation, klarsyn. vil få det meget bedre, når du viser dine sande følelser, selv hvis andre ikke forstår dem. Ametyst kan forstærke din positive energi og selvtillid.

 Pris: 20 kr.

Snefnug Obsidian

arbejder med rodchakraet og kronechakraet. Snefnug obsidian giver meget jordforbindelse og er en beskyttende sten, som kan fjerne alle negative energier fra rum eller personer, også ens egne følelser, såsom vrede, jalousi, grådighed, vrede. Den forbindes med forløsning og er en giv-slip-sten.  Snefnug obsidian er med til at bringe følelser til overfladen og undersøge skadelige tankemønstre. Afbalancerer og krop og sind. Den afhjælper gamle karmiske mønstre, fremmer følelsen af ro og indre centrering som giver en meget dyb meditativ tilstand.

 Pris: 20 kr.

Tigerøje

 arbejder med rod- og solarplexus chakraerne. Derudover siges den at integrere kronechakra med rodchakraet og derfor styrker jordforbindelsen. Giver skarpsindighed, koncentration, mod, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den er også god at bruge, hvis du bekymrer dig. Den vil give dig styrke til at komme videre og i at handle efter dine inderste idealer. Dette vil give dig kampgejsten, hvis du står på en skillevej i livet, eller har mistet fokus.

Pris: 20 kr.

Bjergkrystal

forstærker energien omkring den. Den hjælper med at fjerne negativitet og opløse blokeringer. Bjergkrystallen arbejder med kronechakraet og kan bruges til alle chakra, hvor den forstærker energierne. Bjergkrystallen forbindes også med intuitive evner, fokus, visdom og indsigt. Bjergkrystallen kan også bruges til at styrke din spirituelle udvikling. Giver klarhed og åbner for det gode og positive

Pris: 20 kr.

Forever Living Products

Derudover forhandler jeg også skønne produkter fra Forever Living. 

 

Vedr. bestilling

Indtil videre kan du kan bestille via kontaktformularen, pb på facebook eller kontakt på 26205359.

Der kan betales med mobilepay på 307073 eller via bankoverførsel. 

Forsendelse er 40 kr. Ved køb over 450 kr. er der gratis forsendelse.

.