2 DAGES KURSUS I ENGLEHEALING I SKIVE

Lær at heale med engle og

træn dine intuitive evner på Englekurset.

 
Du lærer en enkelt og virkningsfuld englehealingsmetode, hvor du lærer at heale med engleenergier og hvor du træner dine intuitive evner.
 
Du vil blive introduceret til fire ærkeengle, hvor du får mulighed for at lære deres energier at kende gennem guidede øvelser. Derudover vil du få viden om engletegn og lære, hvordan du kan samarbejde med englene fremover i dit liv.
 
I løbet af weekenden kan du opleve, at du bliver mere bevidst om dine intuitive evner og du vil få mulighed for at træne dem via guidede øvelser.
 
Du får en weekend fyldt med englehealing i et trygt og omsorgsfuldt læringsmiljø, hvor du både giver og modtager englehealing. Du vil blive løftet i din energi og får en guidet øvelse med energihygiejne, hvor du lærer, hvordan du renser og passer på din energi.
Derudover vil du også modtage en lysaktivering, som opløfter din energi og som kan hjælpe dig med have større tillid til dig selv og dine evner.
 
Du behøver ikke have et forudgående kendskab til healing og engle. Du skal blot være åben for at lære og have lyst til at samarbejde og heale med englene.
 
Vil du gerne have mere englekontakt og åbne op for englehealing og guidance? Så er dette englehealing kursus lige noget for dig. Kurset er også første modul på Englehealeruddannelse.
 

Du kan forvente af Englekurset, at du får:

  • 2 dage med undervisning, meditationer, praktiske øvelser og træning på et lille hold, så der er plads til individuel vejledning.
  • undervisningsmateriale
  • medlemskab i en lukket facebookgruppe, hvor der er mulighed for at få sparring.
  • et sæt engle- og orakelkort, som bruges på kurset, og som du kan arbejde videre med derhjemme for at træne din englekontakt og dine intuitive sanser.
  • vand, the/kaffe, sødt/salt. 

Efter englekurset kan du give dig selv englehealing og en afbalancerende englehealing til andre, have større kontakt med dine sanser og lettere ved englekontakt. Derudover lærer du at passe på dig selv energimæssigt og blive bevidst om din egen vibration.

 

Dato:

Englekurset afholdes  den 20. og 21. april fra 10-16.

 

Pris:

Pris for hele kurset er 2500 kr. inkl. kortsæt. 

500 kr. betales ved tilmelding og refunderes ikke ved et evt. afbud. Resten af deltagerbeløbet betales senest 10 dage inden afholdelse af kurset.

 
Du kan tilmelde dig på 26205359.
Tilmeldingen er gældende, når du har modtaget bekræftelse og indbetalt depositum.
 
 
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 26205359.
  

Jeg vil glæde mig til 2 dage sammen med dig og englene. 

 

Læs her hvad tidligere kursister siger om Englekurset:

“Tusind tak for en SKØN SKØN weekend. Du er super dygtig, både som underviser, inspiration og en fantastisk menneskekender. Kommer gerne igen <3 .. Jeg fik helt klart indfriet mine ønsker til kurset ( …udvide min healing- gøre min healing til min egen. og ikke mindst få løftet min spirituelle energi.)  Jeg fik styrket min tilgang til healing og mod på at heale på min egen måde samt et godt kendskab til de 4 store ærkeengle. TAK.”

 

“Tusind tak fordi du deler din viden og unikke tilgang til englene og universet med mig (os). Din formidling rummer af respekt og kærlighed og det giver du videre med største selvfølgelighed. Jeg fik lov til at mærke energier, prøve hvordan/hvor powerfuldt det kan være på egen krop. Det var magisk og meget særligt/forunderligt. Jeg har fået en større forståelse og tillid til det jeg fornemmer. .. 

 

“Taknemmelighed for at det var muligt at sidde i et trygt læringsmiljø. Taknemmelighed over det jeg fik med på alle planer og taknemmelighed over at blive rummet og grebet..”