SPIRITUEL KVINDECIRKEL I SKIVE

 Har du lyst til at indgå i et spirituelt fællesskab sammen med nogle andre kvinder, hvor vi samskaber energien, mediter og snakker om det, der rører sig?

 

Så kan du få en plads i en spirituel kvindecirkel, hvor du kan drøfte og udforske spirituelle emner samt styrke og udvikle  dine psykiske sanser i et trygt og sikkert rum.

Vi vil mødes en gang om måneden, hvor vi arbejder med forskellige temaer, hvor du også vil have mulighed for at udveksle erfaringer og oplevelser med de andre kvinder.

 

Jeg holder rummet for os og har forberedt et tema til hver mødegang.

 

Vi starter hver gang med, at jeg guider en healingsmeditation, som åbner op i forhold til temaet, og derfra vil der være udveksling med hinanden og træning.

Vi samskaber et trygt fællesskab, hvor vi kan drøfte og udforske spirituelle emner, og hvor du har mulighed for at udvikle din intuition og komme mere hjem i din energi.

 

De faste spirituelle kvindecirkler er i fuld gang. Der kommer nye hold til efteråret. 

Hvis du gerne vil træne dine intuitive evner sammen med andre, mens du fordyber dig i spirituelle temaer, så holder jeg flere forskellige temaaftener hver måned, hvor der er plads til 4 deltagere.

 

Du kan se de forskellige muligheder på linket.