HEALING

Når du lytter til dit hjerte og din intuition,  vil du blive guidet i den rigtige retning ♥

Healing kan bruges til personlig udvikling, hvor du gennem healing og samtale kan komme kontakt med dit sande jeg og begynde at leve mere bevidst. Måske vælger du bevidst at begynde med at arbejde med din vibration og lave mange små daglige gentagelser med tillid og taknemmelighed, som kan medvirke til øget energi og højere vibration. Så kan du tiltrække mere glæde, skabe positive tankemønstre, som bidrager til positive forandringer i hele dit liv. Når du har en høj vibration, tiltrækker du mere med høj vibration – og omvendt! 

Du kan læse mere om de forskellige healingsformer og mærke, hvad du har brug for. ♥HEALING

Healing er en behandlingsform, hvor formålet er at skabe balance i modtagerens energisystem ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalancer. På den måde hjælper healing kroppens evne til at helbrede sig selv. Healing hjælper med at skabe balance og slippe spændinger i både krop og sind. Healingen virker både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt kan virke smertelindrende. Healing kan afhjælpe smerter og søvnvanskeligheder. 

Healing styrker immunforsvaret og kan mindske stress, angst og uro, give afspænding og løsne blokeringer samt styrker kroppens og sindets egen evne til at helbrede sig selv. Healing kan være en stor hjælp i forhold til at støtte din indre ro og personlig udvikling.  Healing løfter din energi, så du kan slippe af med gamle negative energier, som står i vejen for dig og som bl.a kan give dig muskelspændinger. Healing giver dig fornyet energi, som giver dig følelse af større overskud i både krop og sind.

Healing kan være en bedring i livet for dig, hvor du kan kan få hjælp til at lære dig selv bedre at kende og lære at holde din energi hjemme hos dig selv, leve mere selvkærligt og med ro og overskud.

 

Vi starter sessionen med en kort samtale forud for healingen. Under healingen ligger du påklædt på en briks under et tæppe og slapper af under healingen. Under healingen arbejder jeg som kanal for healingsenergierne. Selve behandlingen med healing er en stille behandling, så du har mulighed for at slappe af og mærke, hvad der sker i din krop.

Efter healingen snakker vi om din oplevelse, hvad der er healet på og der gives en tilbagemelding til dig. Oftest kommer der beskeder eller budskaber til dig under healingen omkring noget, som du kan gøre anderledes for dig selv. 

 

 KARMISK HEALING MED LYSAKTIVERING

Måske kender du til det med, at der er udfordringer i dit liv, som du kæmper med igen og igen?

Det kan være fysiske eller psykiske symptomer. Eller det kan være, at du oplever, at det er svært for dig at bryde med bestemte negative mønstre og du har følelsen af at være stresset og urolig, måske oplever du bange tanker og du har negative forventninger til dig selv og de ting der sker omkring dig.

Kan du genkende spørgsmålet HVORFOR SKER DET ALTID FOR MIG?” Og stiller du ofte dig selv det spørgsmål?

Det kan være, at du føler du dig fastlåst i gentagende mønstre og livet føles hårdt?

 Eller er der konflikter i dine relationer? Det kan også være, at du oplever, at der er brok eller negative stemninger omkring dig?

Du har måske arbejdet med problematikken og har forsøgt behandlinger og samtaler, men du støder fortsat ind i samme udfordring igen og igen.

Men det er muligt at slippe de gamle udtjente mønstre, uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, som står i vejen for dig og det liv, som du ønsker dig.

Kamisk healing med lysaktivering hjælper med at heale negative mønstre, blokeringer og uhensigtsmæssig energi, hvilket kan hjælpe dig med at få bevidsthed, glæde og indre ro, så du kan skabe det liv, som du inderst inde ønsker dig.

Karmisk healing med lysaktivering løfter din energi, så du kan slippe af med gamle negative energier, som står i vejen for dig.

Karmisk healing med lysaktivering giver dig en fornyet let energi, som giver dig følelse af større overskud i både krop og sind.

Healingen  kan være en stor hjælp i forhold til at støtte din indre ro og personlig udvikling. Karmisk healing er en god måde at få større kontakt med dig selv, så du bedre kan mærke dig selv og agere ud fra det.

 THETAHEALING

Kender du det til med, at du sidder fast i gamle mønstre  og du har begrænsede overbevisninger, som holder dig tilbage.?  Det kan f.eks. både være egne indlærte overbevisninger helt ned på celleplan  eller nogle, som du har nedarvet genetisk. 

Det kan f.eks. være, at
•Du føler, du skal yde, før du kan nyde.
•Du presser dig selv, før du føler, det er godt nok.
•I din familie er der et mønster, som du føler, du ikke kan slippe fri fra.
•Du har arbejdet med samme tema igen og igen, men du hænger stadig fast i følelsen.

Det kan også være, at du kæmper med andre problematikker med angst, stress, depression, hjernen er på overarbejde med bekymringstanker eller du ikke føler, at du er “god nok” mv.

Thetahealing er en healingsform, som hjælper dig med at bearbejde og forløse overbevisninger  i underbevidstheden. I følge Cellebiolog og forfatter Bruce Lipton er det vores underbevidsthed, som styrer os op til 95% af tiden.  Med Thetahealing bliver du mere bevidst om gamle overbevisninger, som gennem healingen  slippes og transformeres. Du kan få forløst ubevidste begrænsende overbevisninger, negative følelser og uhensigtsmæssige roller på en nænsom måde.

Oftest er det overbevisninger, som du ikke var bevidst om, at du havde med dig og som har stået i vejen for dig.  Thetahealing kan også bruges til at få dybere kontakt med dig selv, arbejde med dine skyggesider, traumer og til at smide gamle roller.

Hvis du har nogle ønsker og drømme, som du gerne vil nå, så kan Thetahealing hjælpe dig i form af spirituel coaching, som hjælper dig med at se/mærke/opleve dine mål og vejen dertil.

Thetahealing er en blid og effektiv måde til at skabe forandring i dit liv, hvor der arbejdes direkte med din underbevidsthed, så du kan få transfomeret, bearbejdet og forløst de overbevisninger, som begrænser dig. så du istedet kan begynde at skabe det liv, som du drømmer om. 

 

Med Thetahealing kan du også få kontakt til tidligere liv og blive bevidst om, hvad du har med dig derfra og bearbejde og forløse det, som står i vejen for dig i dette liv.

Der kan også laves fremtidslæsninger, hvor du bliver guidet frem til det tidspunkt, som du ønsker at opleve og se og mærke energien, hvad der venter dig ud fra din nuværende energitilstand.

Hvis du har spørgsmål til Thetahealing sessionen, så er du også velkommen til at kontakte mig på 26205359.

 

Hvis du ønsker at få bearbejdet og sluppet gamle uhensigtsmæssige overbevisninger samt få mere indre ro og lethed, kan du bestille din tid her:

 

KVANTEHEALING

Kvantehealing er en healingsform, der lysaktiverer og healer dit energiflow og skaber en anden vibration i dit energifelt, som kan give fornyet energi, lethed og en følelse af balance.  Med forståelsen af at du er et energivæsen- en sjæl i en krop- skabt af energi på forskellige planer, heales der på de forskellige energilag.
Kvantehealing kan styrke dig til at komme hjem i din egen energi med større sjælskontakt.

Det er en healing, der skal opleves og ikke tænkes!

Denne session har fokus på healing og ikke på samtale. FJERNHEALING

Healingerne kan også gives som fjernhealing, hvor du slapper af derhjemme, mens jeg formidler healingen til dig. Forud for healingen vil jeg sende dig en besked, så du er klar til at modtage. Efter healingen vil jeg ringe dig op, så du får en tilbagemelding på din behandling og hvad der har været arbejdet med. 

Hvis du ønsker Thetahealing, som fjernhealing, så vil det foregå som videoopkald over messenger eller facetime, hvor du vil blive guidet under Thetahealingen.