ENGLEKURSER

2 DAGS KURSUS I ENGLEHEALING OG ENGLEENERGIER 

– Lær at heale med engle og træn dine intuitive evner på Englekurset.

 
Du lærer en enkelt og virkningsfuld englehealingsmetode, hvor du lærer at heale med engleenergier og hvor du træner dine intuitive evner.
 
Du vil blive introduceret til fire ærkeengle, hvor du får mulighed for at lære deres energier at kende gennem guidede øvelser. Derudover vil du få viden om engletegn og lære, hvordan du kan samarbejde med englene fremover i dit liv.
 
I løbet af weekenden kan du opleve, at du bliver mere bevidst om dine intuitive evner og du vil få mulighed for at træne dem via guidede øvelser.
 
Du får en weekend fyldt med englehealing i et trygt og omsorgsfuldt læringsmiljø, hvor du både giver og modtager englehealing. Du vil blive løftet i din energi og får en guidet øvelse med energihygiejne, hvor du lærer, hvordan du renser og passer på din energi.
Derudover vil du også modtage en lysaktivering, som opløfter din energi og som kan hjælpe dig med have større tillid til dig selv og dine evner.
 
Du behøver ikke have et forudgående kendskab til healing og engle. Du skal blot være åben for at lære og have lyst til at samarbejde og heale med englene.
 
Vil du gerne have mere englekontakt og åbne op for englehealing og guidance? Så er dette englehealing kursus lige noget for dig. Kurset er også første modul på Englehealeruddannelse.
 

Du kan forvente af Englekurset, at du får:

 • 2 dage med undervisning, meditationer, praktiske øvelser og træning på et lille hold, så der er plads til individuel vejledning.
 • undervisningsmateriale
 • medlemskab i en lukket facebookgruppe, hvor der er mulighed for at få sparring.
 • et sæt engle- og orakelkort, som bruges på kurset, og som du kan arbejde videre med derhjemme for at træne din englekontakt og dine intuitive sanser.
 • vand, the/kaffe, sødt/salt. 

Efter englekurset kan du give dig selv englehealing og en afbalancerende englehealing til andre, have større kontakt med dine sanser og lettere ved englekontakt. Derudover lærer du at passe på dig selv energimæssigt og blive bevidst om din egen vibration.

 

Dato:

Englekurset afholdes  den 20. og 21. april fra 10-16.

 

Pris:

Pris for hele kurset er 2500 kr. inkl. kortsæt. 

500 kr. betales ved tilmelding og refunderes ikke ved et evt. afbud. Resten af deltagerbeløbet betales senest 10 dage inden afholdelse af kurset.

 
Du kan tilmelde dig på 26205359.
Tilmeldingen er gældende, når du har modtaget bekræftelse og indbetalt depositum.
 
 
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 26205359.
  

Jeg vil glæde mig til 2 dage sammen med dig og englene. 

 

 

Læs her hvad tidligere kursister siger om Englekurset:

“Tusind tak for en SKØN SKØN weekend. Du er super dygtig, både som underviser, inspiration og en fantastisk menneskekender. Kommer gerne igen <3 .. Jeg fik helt klart indfriet mine ønsker til kurset ( …udvide min healing- gøre min healing til min egen. og ikke mindst få løftet min spirituelle energi.)  Jeg fik styrket min tilgang til healing og mod på at heale på min egen måde samt et godt kendskab til de 4 store ærkeengle. TAK.”

“Tusind tak fordi du deler din viden og unikke tilgang til englene og universet med mig (os). Din formidling rummer af respekt og kærlighed og det giver du videre med største selvfølgelighed. Jeg fik lov til at mærke energier, prøve hvordan/hvor powerfuldt det kan være på egen krop. Det var magisk og meget særligt/forunderligt. Jeg har fået en større forståelse og tillid til det jeg fornemmer. .. 

“Taknemmelighed for at det var muligt at sidde i et trygt læringsmiljø. Taknemmelighed over det jeg fik med på alle planer og taknemmelighed over at blive rummet og grebet..”

Englehealing kurser www.gitteabrahamsen.dk

 Englekursus: Englehealing og powerdag med Ærkeengel Michael

 

 
Kom med til en spændende energifyldt dag med fokus på Ærkeengel Michael på Skt. Michaels dag, hvor Ærkeengel Michael fejres flere steder i verden. 
 På englekurset får du viden, guidede øvelser og healing med Ærkeengel Michael. Det bliver en energifyldt dag, hvor du træner dine intuitive sanser og bliver mere bevidst om, hvordan du mærker energier.
 
På Englekurset med Ærkeengel Michael får du healing og du lærer at tage din power tilbage og skære de bånd over, som du føler holder dig tilbage. Det bliver en powerfuld dag med healing og energi, spændende øvelser .
 

Du kan forvente, at du får:

• undervisning, guidede øvelser/meditationer, healing og træning på et lille hold, hvilket giver mulighed for mere individuel vejledning.
• Undervisningsmateriale..
• Vand, the/kaffe,  let frokost bestående af snacks og grønt.
 
Hvor og hvornår:
den 29. september 
  
Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte mig på 26205359.
  

Englekursus: Englehealing med fokus på Ærkeengel Gabriel

Kom med til en dag med fokus på ærkeengel Gabriel. Det bliver en energifyldt dag, hvor du får viden, guidede øvelser og healing med Ærkeengel Gabriel, opstegne mestre og andre ærkeengle. Det bliver en dag, hvor du bliver mere bevidst om og træner dine intuitive sanser samt oplever energierne.
På Englekurset med Ærkeengel Gabriel får du healing til dit indre barn og hjælp til slippe begrænsede blokeringer, så du lettere kan udtrykke dine behov og din sandhed.

Du lærer en øvelse til at rense og passe på din energi, så du får lettere ved at slippe de energier, som du ubevidst opsamler. 

Derudover får du et sæt Ærkeengel Gabriel Orakelkort, som du lærer at bruge og som du skal arbejde med på kurset. Efterfølgende kan du arbejde videre med englekontakten og orakelkortene derhjemme.
 Dagen sluttes af med en guidet healingsmeditation med lysaktivering.

 
Du kan forvente, at du får:
• undervisning, guidede øvelser/meditationer, healing og træning på et lille hold, hvilket giver mulighed for mere individuel vejledning.
• Undervisningsmateriale.
•Medlemskab i en lukket facebookgruppe, hvor der efterfølgende er mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning.
• Vand, the/kaffe,  salt og sødt.
 
 
 
Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte mig på 26205359

Englekursus: Englehealing med ærkeengle, opstegne mestre og den violette flamme

Kom med til en dag med fokus på Den Violette Flamme.  Det bliver en rensende og energifyldt dag, hvor du får viden, guidede øvelser og healing med Ærkeengle, mestre og den violette flamme. Du får også mulighed for at træne dine intuitive sanser og mærke de forskellige energier.
På Englekurset får du masser af healing, og guidede øvelser samt en øvelse med krystaller. Du lærer også en øvelse til at rense dine orakelkort, krystaller. Øvelsen kan også bruges til at rense dit hjem.
 
Du kan forvente, at du får:
• undervisning, guidede øvelser/meditationer, healing og træning på et lille hold, hvilket giver mulighed for mere individuel vejledning.
• Undervisningsmateriale. 
• vand, the/kaffe, sødt
•Medlemskab i en lukket facebookgruppe, hvor der efterfølgende er mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning.
• en lille gave til at tage med hjem. ( værdi 70 kr)
 
Hvor og hvornår:
 
Nye datoer følger.
 
Du er endelig tilmeldt og din plads er sikret, når din betaling er modtaget. Du kan mobilepaye til 307073. Der er bindende tilmelding.
 
 
 

WORKSHOPS

 

TID TIL DIG 

– engle, guidede øvelser og træning af dine intuitive evner.

Kom med til en formiddag med engleenergier, guidede øvelser og healingsmeditation, hvor du kan træne dine intuitive sanser.

Det bliver en formiddag med med god energi, roligt nærvær, healing og hvor du bliver mere bevidst om dine sanser, spirituelle evner og din englekontakt.

Derudover er der engle- og orakelkortsøvelser, hvor du også selv kan trække kort fra forskellige engle- og orakelkortsæt.

Der er også mulighed for at få NADA øreakupunktur i løbet af formiddag (uden ekstra beregning)

Det vil være en god ide at medbringe en notesbog.

 Jeg kommer også gerne hjem til dig og afholder workshoppen for dig og nogle veninder. Du er velkommen til at kontakte mig på 26205359 , hvis du vil høre mere.

 

ENGLE – OG ORAKELKORT WORKSHOP

 

Lær at bruge engle- og orakelkort og få kærlig daglig vejledning.

Vil du gerne lære at bruge engle og orakelkort, så du kan bruge kortene bevidst i din hverdag, så du kan højne din energi og få kærlige budskaber til at arbejde med dig selv og dine intuitive evner.

Er du nysgerrig på, hvordan det med englekort egentlig fungerer eller har du allerede et kortsæt, men manglende viden og kendskab afholder dig fra at bruge dit kortsæt?
Så kan du komme med til en hyggelig workshop i fællesskab med nogle andre kvinder, hvor du kan arbejde med og fordybe dig i et sæt engle – og orakelkort og lære at bruge dem til at få kærlige budskaber og vejledning. 
 
 
På workshoppen får du en grundig indføring i at bruge engle- og orakelkort, så du efterfølgende trygt og selvsikkert kan bruge dine kort. Du lærer både de grundlæggende principper og forskellige måder, som du kan bruge dine engle- og orakelkort på.
 

Du lærer:

 • at indvie og rense dit kortsæt
 • etiske retningslinjer
 • forskellige måder at trække kort på
 

Derudover får du:

 • Et sæt orakelkort ( værdi 239 kr.), som bruges på workshoppen.
 • Viden om energihygiejne og en guidet øvelse til at rense dig selv.
 • Øvelse i at træne din intuition.
 • Mulighed for at øve, træne og få sparring.
 • En workshop med god og tryg stemning.
 •  the/kaffe og vand og lidt sødt.
 
Vi starter med en guidet meditation,hvor du lærer at rense og passe på din energi. Efter workshoppen har du den fornødne viden og de redskaber, du har brug for, så du kan bruge dine englekort til at få kærlig vejledning og som hjælp til at udvikle din intuition og nå dine mål.

Dato:

 
Du er endelig tilmeldt og din plads er sikret, når din betaling er modtaget.
Du kan overføre på 307073. Der er bindende tilmelding.

 

 

ENGLE- OG ORAKELKORT WORKSHOP FOR PIGER 12-17 ÅR

Kom med til en spændende workshop, hvor du lærer at bruge engle- og orakelkort i et lille fællesskab med andre piger på 12-17 år.

 
Vi starter workshoppen med at tale om det at være SANSESTÆRK – Altså det med at mærke og føle sine omgivelser, og hvordan du kan passe på dig selv, så du ikke går og bærer på andres energier og er påvirkede af dem.
Du lærer en øvelse til at rense og passe på dig selv, så du får lettere ved at mærke det du gerne vil.
Derefter får du et sæt engle- eller orakelkort, som du lærer at bruge.
 
Du får en grundig indføring i at bruge engle- og orakelkort, så du efterfølgende trygt og selvsikkert kan bruge dine kort. Du lærer både de grundlæggende principper og forskellige måder, som du kan bruge dine engle- og orakelkort på.
 
Du lærer:
 • at indvie og rense dit kortsæt.
 • etiske retningslinjer.
 • Forskellige måder at trække kort på.
Derudover får du:
 • Et sæt orakelkort ( værdi 239 kr.)
 • viden om energihygiejne og en guidet øvelse til at rense dig selv.
 • The, vand, sødt  og salt.
 Hvis du og dine forældre gerne vil være vært for en workshop for dig og dine venner, så kontakt mig gerne på 26205359.

ENGLE-OG ORAKELKORTWORKSHOP HOS DIG

Vil du gerne lære at bruge engle og orakelkort, så du kan bruge kortene bevidst i din hverdag, så du kan højne din energi og få kærlige budskaber til at arbejde med dig selv og dine intuitive evner.  Vil du gerne lære at bruge engle-og orakelkort sammen med nogle venner  hjemme hos dig selv?

Så kan du invitere nogle venner til en hyggestund, hvor jeg kommer hjem til dig og afholder workshoppen. Workshoppen kan også kombineres med f.eks. NADA, healing eller et oplæg om at være SANSESTÆRK, om hvordan man kan passe på sig selv.

Wokrshoppen kan laves konkret efter dine ønsker og behov. 

Hvis du vil vide mere eller ønsker at bestille en workshop, er du velkommen til at kontakte mig på 26205359, via pb eller på kontakt@gitteabrahamsen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

1:1 ENGLE- OG ORAKELKORTWORKSHOP

Du har mulighed for at lære at bruge engle-og orakelkort på en 1:1 session. 1:1 sessionen koster 750 kr. inkl. et sæt englekort til en værdi af 239 kr.

Sessionen kan bookes under tidsbestilling.

 

 

 Ønsker du at vide mere om workshops, englekurser, englehealeruddannelsen eller englehealing?

Så er du velkommen til at kontakte mig på 26205359, hvis du gerne vil høre mere eller har et ønske om at være vært for en workshop eller englekursus for dig og dine venner.