BEHANDLINGER

Kender du det med at selvkritiske tanker og følelsen af ”ikke at være god nok” fylder i dit liv. Og uanset hvad du gør, så føles hverdagen mere som noget, der skal overstås i stedet for, at du kan nyde det.

Og jo mere du bekymrer dig, des mere drænet bliver du og du kommer til at fokusere mere og mere på det, som du føler, du ikke kan finde ud af.

Din dårlige samvittighed fylder mere og mere, og du føler ikke, at du kan leve op til de ting, som du burde? Det kan være, at du oplever dårlig søvn og har uro og tankemylder.

 

Drømmer du i stedet om at leve dit liv med glæde, overskud og selvkærlighed i din hverdag, hvor du tænker og føler, at du er god nok som du er?  Et liv, hvor du står ved dig selv og dine behov og trygt kan sætte dine grænser. 

 

Så er mine behandlinger lige noget for dig!

Er du klar til at tage hånd om dig selv og skabe en selvkærlig forandring i dit liv?

Ønsker du at fylde dit liv med mere glæde og stå ved dig selv og dine behov?

Vil du gerne begynde at prioritere dig selv på selvkærligste vis uden dårlig samvittighed?

 

Et behandlingsforløb hos mig er for dig, der gerne vil  lære dig selv bedre at kende,  slippe begrænsende overbevisninger og handlinger og  som ønsker at leve et mere selvkærligt liv med større  overskud og lethed.

I løbet af forløbet kan du forvente, at du bliver mere bevidst om dig selv og dine mønstre, så du bevidst kan vælge at fylde dit liv med det, du ønsker dig.

Gennem forløbet vil du lære dig selv bedre at kende. Du vil lære at blive mere bevidst om, hvad der driver dig og hvad der giver dig energi og glæde. Du vil kunne mærke, hvad det betyder for dig, når du arbejder med dine tankers begrænsninger og bliver bevidst om, hvad du gerne vil have mere af i din hverdag med overskud og glæde.

Dit personlige forløb kan hjælpe dig med at komme til at stå stærkt i dig selv, hvor du handler i overensstemmelse med dine værdier og ønsker, samtidig med, at du trygt tør stille dig frem og vise hvem du virkelig er.

 

Er du klar til at arbejde med dig selv, så du kan få en dybere kontakt til dig selv og stå stærkere i dig selv og derfra skabe det liv du ønsker dig?

 

Fortsætter du af samme spor som du plejer, så ender du det samme sted. Nogle gange skal der kun et lille skridt til at skifte spor..
Er der et spor i dit liv, som godt kunne trænge til en ny destination eller drømmer du om en ny retning? 

Så er du velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale om, hvordan mine behandlinger kan hjælpe dig med at tage skridtet til forandring. 

Du kan se mere om de forskellige behandlingsformer under punktet YDELSER i topmenuen.