KARMISK HEALING MED LYSAKTIVERING

Måske kender du til det med, at der er udfordringer i dit liv, som du kæmper med igen og igen?

Det kan være fysiske eller psykiske symptomer. Eller det kan være, at du oplever, at det er svært for dig at bryde med bestemte negative mønstre og du har følelsen af at være stresset og urolig, måske oplever du bange tanker og du har negative forventninger til dig selv og de ting der sker omkring dig.

Kan du genkende spørgsmålet HVORFOR SKER DET ALTID FOR MIG?” Og stiller du ofte dig selv det spørgsmål?

Det kan være, at du føler du dig fastlåst i gentagende mønstre og livet føles hårdt? Eller er der konflikter i dine relationer? Det kan også være, at du oplever, at der er brok eller negative stemninger omkring dig?

Du har måske arbejdet med problematikken og har forsøgt behandlinger og samtaler, men du støder fortsat ind i samme udfordring igen og igen.

Men det er muligt at slippe de gamle udtjente mønstre, uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, som står i vejen for dig og det liv, som du ønsker dig.

 

Om karmisk healing med lysaktivering

Med kamisk healing med lysaktivering er det muligt at heale negative mønstre, blokeringer og uhensigtsmæssig energi, hvilket kan hjælpe dig med at få bevidsthed, glæde og indre ro, så du kan skabe det liv, som du inderst inde ønsker dig.

Karmisk healing med lysaktivering løfter din energi, så du kan slippe af med gamle negative energier, som står i vejen for dig.

Karmisk healing med lysaktivering giver dig en fornyet let energi, som giver dig følelse af større overskud i både krop og sind.

Karmisk healing  med lysaktivering hjælper med at skabe balance og slippe spændinger i både krop og sind. Healingen virker både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt kan virke smertelindrende. Healing kan afhjælpe smerter og søvnvanskeligheder. Derudover kan healing  mindske stress, angst og uro, give afspænding og løsne blokeringer samt styrker kroppens og sindets egen evne til at helbrede sig selv.

Healing kan være en stor hjælp i forhold til at støtte din indre ro og personlig udvikling. Karmisk healing er en god måde at få større kontakt med dig selv, så du bedre kan mærke dig selv og agere ud fra det. 

 

Sådan foregår healingen

Vi starter med en kort samtale forud for healingen. Under healingen ligger du påklædt på en briks under et tæppe og slapper af under healingen. Under healingen arbejder jeg som kanal for healingsenergierne. Jeg starter healingen ved dine fødder og herefter placerer jeg mine hænder i forskellige stillinger på din krop og videregiver den healingsenergi, som der er behov for.

Selve behandlingen med healing er en stille behandling, så du har mulighed for at slappe af og mærke, hvad der sker i din krop. Efter healingen snakker vi om din oplevelse, hvad der er healet på og der gives en tilbagemelding til dig. Oftest kommer der beskeder eller budskaber til dig under healingen omkring noget, som du kan  gøre anderledes for dig selv. 

 

 

 

Fjernhealing

Healing kan også gives som fjernhealing, hvor du slapper af derhjemme, mens jeg formidler healingen til dig. Forud for healingen vil jeg sende dig en besked, så du er klar til at modtage. Efter healingen vil jeg ringe dig op, så du får en tilbagemelding på din behandling og hvad der har været arbejdet med. 

 

 

Oplevelser af  karmisk healing med lysaktivering

 Det er meget forskelligt,  hvordan karmisk healing med lysaktivering opleves. Der kan være forskellige fysiske og psykiske reaktioner på healingen både under og efter healingen. Nogle kommer i kontakt med gamle følelser underhealingen, som de er klar til at slippe og andre mærker ingenting under healingen. 

Folk, der bliver healet, får ofte en følelse af at få energi og blive fyldt op. Nogle kan mærke under healingen, hvad der heales under behandlingen og andre mærker det ikke. Nogle falder i søvn under healingen og andre oplever, at de kommer i en form for vågen drømmetilstand. De fleste k

Karmisk healing med lysaktivering

- en omsorgsfuld forandring