HEALINGSMASSAGE

Om healingsmassage

Healingsmassage er en nærværende, rolig og afspændende massage, der støtter dig i at synke ind i en indre stilhed. Healingsmassage kombinerer healing med massage og hjælper dig med at mærke din krop og dine følelser. Healingsmassage er en behandling, der hjælper din krop med at finde sin egen balance, og du vil kunne mærke det både psykisk, fysisk og mentalt. Healingsmassagen kan hjælpe dig med at dæmpe uro i krop og sind, foruden behandlingen kan hjælpe mod muskelsmerter og spændinger samt give dig en dybere kontakt med dig selv. Healingsmassage har en dyb virkning på krop og sind og formår at opløse selv gamle fastlåste spændinger og smertetilstande.

Healingsmassage er en blid og omsorgsfuld helkropsmassage, som varer ca. 90 min. inkl. omklædning og en kort samtale om, hvordan du har det. Du kan også vælge en Deluxe session på 120 min. 

 

Sådan foregår healingsmassagen

Vi starter med en kort samtale om, hvordan du har det og jeg fortæller dig kort om healingsmassagen.

Selve massagen vil foregå i stilhed, så du får mulighed for at mærke, hvad der sker i dig under healingsmassagen.

Du starter med at ligge på ryggen med et lagen og tæppe over dig. Healingsmassagen starter med en kort massage af nakke og skuldre. Herefter vil jeg lægge en hånd i nakken af dig, imens den anden hånd holder på nogle energipunkter på din overkrop, så din bevidsthed hjælpes ned i kroppen. Herefter begynder massagen ved dit højre lår og ned over hele dit højre ben og fod. Herefter starter massagen af dit venstre fod, hvorefter dit venstre ben massageres. 

Du skal herefter vende dig på maven, hvorefter jeg holder en hånd i din lænd og nakken og afspænder. Herefter fortsætter massagen på dine baller og lænd. Massagen af din ryg starter i din højre side fra lænden og op til massage af dit højre skuldreblad og nakke.  Herefter får du massage på den venstre side af din ryg fra nakken og ned mod lænden.Efter nogle afsluttende strøg og massage af ryggen, skal du igen vende dig om. 

På forsiden af din krop, starter massagen kort øverst på din brystkasse. Herefter fortsættes massagen ned over din venstre arm og hånd. og herefter vil din venstre hånd og arm blive masseret. Massagen med afspændende bevægelser og blide strøg fortsættes på din brystkasse og herefter på din mave. Massagen afsluttes med blide strøg i ansigtet og hovedbunden. Herefter vil jeg holde på de samme energipunkter, som før,  og slutte af med nogle strøg omkring dig.

 

Efter healingsmassagen vil du få et glas vand og vi snakker om, hvad du har oplevet under massagen og jeg giver en tilbagemelding på healingsmassagen.

 

 

Tilbagemelding fra en mand efter den første behandling med healingsmassage:

Tusind tak for en fantastisk oplevelse -jeg har aldrig oplevet noget lignende og føler, at du har lavet plads i min krop – gjort mig let og opløftet- fuld af positiv energi. Du har virkelig healet mig på en dejlig måde. Tak for det og på gensyn