THETA HEALING

 
 

Kender du det til med, at du sidder fast i gamle mønstre?  og  du har begrænsede overbevisninger, som holder dig tilbage.?  Det kan f.eks. både være egne indlærte overbevisninger helt ned på celleplan  eller nogle, som du har nedarvet genetisk. 

Det kan f.eks. være, at
•Du føler, du skal yde, før du kan nyde.
•Du presser dig selv, før du føler, det er godt nok.
•I din familie er der et mønster, som du føler, du ikke kan slippe fri fra. 
•Du har arbejdet med samme tema igen og igen, men du hænger stadig fast i følelsen.

Det kan også være, at du kæmper med andre problematikker med angst, stress, depression, hjernen er på overarbejde med bekymringstanker eller du ikke føler, at du er “god nok” mv.

Thetahealing er en healingsform, som hjælper dig med at bearbejde og forløse overbevisninger  i underbevidstheden. I følge Cellebiolog og forfatter Bruce Lipton er det vores underbevidsthed, som styrer os op til 95% af tiden.  Med Thetahealing bliver du mere bevidst om gamle overbevisninger, som gennem healingen  slippes og transformeres. Du kan få forløst ubevidste begrænsende overbevisninger, negative følelser og uhensigtsmæssige roller på en nænsom måde.

Thetahealing kan også bruges til at få dybere kontakt med dig selv, arbejde med dine skyggesider, traumer og til spirituel coaching, hvis du har nogle mål, som du gerne vil opnå.

Thetahealing er en blid og effektiv måde til at skabe forandring i dit liv, hvor der arbejdes direkte med din underbevidsthed, så du kan få transfomeret, bearbejdet og forløst de overbevisninger, som begrænser dig. så du istedet kan begynde at skabe det liv, som du drømmer om. . 
 
   
Hvis du har spørgsmål til Thetahealing sessionen, så er du også velkommen til at kontakte mig på 26205359.
 
Hvis du ønsker at få bearbejdet og sluppet gamle uhensigtsmæssige overbevisninger samt få mere indre ro og lethed, kan du bestille din tid her: