HEART BASED BUSINESS

– ET FORLØB OG FÆLLESSKAB

FOR SELVSTÆNDIGE KVINDER

 

Er du behandler, terapeut eller soloselvstændig?

Vil du gerne til at arbejde mere hjertebaseret og skabe indefra og ud, så du kan arbejde med dine drømmekunder og lave det, som du allerhelst vil?

Savner du at være en del af et fællesskab med andre, som står i samme situation?

Kender du det med, at du glemmer eller nedprioriterer at passe på din egen energi, fordi der skal holdes mange bolde i luften og alle arbejdsopgaver skal passes?

Samtidigt er dit valg om at blive selvstændig eller have en behandlerrolle baseret på, at hjælpe og gøre noget godt for andre, så det kan også være svært at sætte din egen værdi på dine ydelser.  Måske fordi du generelt har svært at finde dit værd og stå frem i det, men også fordi  din motivation er større for at hjælpe andre end det er at dække  dine egne behov? 

Tror du på, at du fortjener, at det skal være nemt at skabe de resultater, som du ønsker dig? Eller arbejder du ud fra overbevisningen om,  at du skal yde for at nyde?

Arbejder du med det eller dem, som du elsker at beskæftige dig med eller er du nødt til at gå på kompromis med dig selv, for at få enderne til at nå sammen?

 

Så kan du komme med til forløb med et fællesskab med andre kvinder, hvor der også er mulighed for at erfaringsudveksle med hinanden.  

 

Forløbet indeholder 4 mødedage, hvor vi kommer til at arbejde med følgende emner: 

 • Din energi og energibevidsthed
 • Din intuition
 • Spiritualitet
 • Loven om tiltrækning
 • Begrænsende overbevisninger
 • Målgruppe og dine drømmekunder
 • Prissætning
 • Målsætning
 • Visualiserings- og manifestationsøvelser
 • At skabe med hjertet fra sjælen og ikke fra hovedet
 • Dit pengemindset
 

Vi kommer til at arbejde med dine begrænsede overbevisninger – og du får hjælp til at arbejde med dit selvværd og slippe  gamle uhensigtsmæssige mønstre, så du kan begynde at tiltrække flere af de kunder og arbejdsopgaver, som allerhelst vil beskæftige dig med. 

Der vil være en fællessession med test af dit pengemindset eller måske endda ubevidst pengefrygt, og hvor du kan få hjælp til at slippe de begrænsende overbevisninger gennem energiøvelser.

Gennem guidede meditationer kan du komme i kontakt med og få sat fokus, hvem du allerhelst vil arbejde med.

 

Hvis du har brug for at få landet dit firmanavn eller kan mærke, at der skal ske ændringer i din målgruppe eller dit fokus, så vil der også være hjælp at hente på forløbet. 

Du lærer også en hjerteøvelse til at tiltrække dine kunder på en ny måde og bruge manifestation som et dagligt arbejdsredskab, så du . 

Du kan se frem til, at blive bevidst om, dine intuitive sanser og hvordan du bedst kan lytte til dem, så du også har overskud til dit. 

Derudover vil du lære øvelser til at rense og passe på din energi, så du ikke bliver drænet af dine kunders energier. – eller af andre i din omverden.

 

Hvor og hvornår

Vi mødes 1 tirsdag i måneden fra 9-14.30 på Petravej 40, 7800 Skive på følgende datoer

 tirsdag den 19.  marts

tirsdag den 2. april

tirsdag den 14. maj 

tirsdag den 4. juni.

 

 

Din investering

Da det er første gang, at forløbet afholdes som et samlet forløb, er prisen kun 3200 kr. inkl. moms for de fire mødegange.

Med i prisen er undervisningsmateriale og der vil blive serveret the/kaffe, snacks og let frokost med grønt, humus og brød. 

 

Derudover får du medlemskab i en lukket facebook gruppe, hvor deltagerne kan dele med hinanden og have onlinefællesskab også efter forløbets afslutning. 

Der er kun plads til 6 deltagere, så der sikres plads til sparring og vejledning. 

 

Du kan tilmelde dig forløbet på 26205359.

Du er kun så succesfuld, som du tillader dig selv at være!

Så hvor meget må du fylde og hvor stor må du blive?


HEART BASED BUSINESS

- at gøre noget godt for dig selv,
skaber også noget godt for andre.