HEALING

Om healing

Healing er en behandlingsform, hvor formålet er at skabe balance i modtagerens energisystem ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalancer. På den måde hjælper healing kroppens evne til at helbrede sig selv.

Hvad kan behandles med healing

Healing hjælper med at skabe balance og slippe spændinger i både krop og sind. Healingen virker både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt kan virke smertelindrende. Healing kan afhjælpe smerter og søvnvanskeligheder. Healing styrker immunforsvaret. 

Healing kan mindske stress, angst og uro, give afspænding og løsne blokeringer samt styrker kroppens og sindets egen evne til at helbrede sig selv. Healing kan være en stor hjælp i forhold til at støtte din indre ro og personlig udvikling. 

Healing løfter din energi, så du kan slippe af med gamle negative energier, som står i vejen for dig og som bl.a kan give dig muskelspændinger. Healing giver dig fornyet energi, som giver dig følelse af større overskud i både krop og sind.

Healing kan også bruges til at mindske træthed og ubehag i forbindelse med kræftbehandling.

 

Sådan foregår healingen

Vi starter med en kort samtale forud for healingen. Under healingen ligger du påklædt på en briks under et tæppe og slapper af under healingen. Under healingen arbejder jeg som kanal for healingsenergierne. Jeg starter healingen ved dine fødder og herefter placerer jeg mine hænder i forskellige stillinger på din krop og videregiver den healingsenergi, som der er behov for.

Selve behandlingen med healing er en stille behandling, så du har mulighed for at slappe af og mærke, hvad der sker i din krop. Efter healingen snakker vi om din oplevelse, hvad der er healet på og der gives en tilbagemelding til dig. Oftest kommer der beskeder eller budskaber til dig under healingen omkring noget, som du kan  gøre anderledes for dig selv.

 

Fjernhealing

Healing kan også gives som fjernhealing, hvor du slapper af derhjemme, mens jeg formidler healingen til dig. Forud for healingen vil jeg sende dig en besked, så du er klar til at modtage. Efter healingen vil jeg ringe dig op, så du får en tilbagemelding på din behandling og hvad der har været arbejdet med. 

 

Er healing for alle

Healing er til alle og man behøver hverken at være syg eller have en lidelse for at få glæde af healing. For med healing behøver du ikke være syg for at få det bedre. Der er ingen bivirkninger ved healing.

Der er mange, der bruger healing som en velvære behandling. Andre bruger healing  til at få mere energi og overskud. Healing er en god måde at få større kontakt med dig selv, så du bedre kan mærke dig selv og agere ud fra det. 

 

Oplevelser af healing

Det er meget forskelligt,  hvordan healingen opleves. Der kan være forskellige fysiske og psykiske reaktioner på healing både under og efter healingen. Nogle kommer i kontakt med gamle følelser under healingen, som de er klar til at slippe og andre mærker ingenting under healingen. 

Folk, der bliver healet, får ofte en følelse af at få energi og blive fyldt op. Nogle kan mærke under healingen, hvad der heales under behandlingen og andre mærker det ikke. Nogle falder i søvn under healingen og andre oplever, at de kommer i en form for vågen drømmetilstand. De fleste kan efterfølgende mærke en følelse af lethed i kroppen og ro i hovedet. 

Nogle oplever, at de får en snurren i kroppen og oplever varme eller kulde i kroppen under healingen og efter healingen kan der være fornemmelse af kuldegys. Andre oplever, at de bliver mere afslappet i kroppen og sindet efter healing.  Der kan være oplevelser af mere afslappethed og overskud i kroppen samt mere ro i hovedet. 

Enkelte beskriver, at de føler sig meget lettere i kroppen, som om de har tabt flere kilo under healingen og verden ser mere lys ud, som om et slør er trukket væk fra øjnene efter healing.

Healing

- en omsorgsfuld behandling